Από… καμηλιέρης γίνεται περσόνα της TV ο Κλατενμπεργκ (ΦΩΤΟ)

Από… καμηλιέρης γίνεται περσόνα της TV ο Κλατενμπεργκ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Εις ανώτερα Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος από... καμηλιέρης γίνεται περσόνα της TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήρε… προαγωγή ο άλλοτε αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος από… καμηλιέρης γίνεται περσόνα της TV.

Και πάμε στο παρασύνθημα… Ο Άγγλος άλλοτε αρχιδιαιτητής σε Ελλάδα και Αίγυπτο ανοίγει νέο κεφάλαιο καθώς θα είναι διαιτητής / κριτής στους Gladiators που θα προβάλλεται στο BBC!

Οι Gladiators είναι ένα τηλεοπτικό show που αναβιώνει το BBC. Ο Κλάτενμπεργκ θα είναι ένας εκ των τριών διαιτητών / κριτών του και μάλιστα ο ίδιος πόσταρε με μεγάλη χαρά την είδηση.

Ο Κλάτενμπεργκ κάνοντας δήλωση που ανέβηκε στο site του BBC δήλωσε: «Είναι καταπληκτικό. Όταν γυρίζει κανείς τον χρόνο πίσω το 1990 όταν είχαν πρωτοξεκινήσει οι Gladiators ήταν τόσο επιδραστικοί. Όπου και να πήγαινες άκουγες για αυτούς.

Όσο μεγάλωνα έβλεπα κάθε εκπομπή. Ο Τζον Άντερσον που ήταν ο κλασικός και αυθεντικός διαιτητής είναι θρυλικός. Για μένα είναι τιμή και προνόμιο να είμαι μέρος των Gladiatorts το 2023. Είναι τιμητικό να διαδέχομαι τον Άντερσον.

Έχω διαιτητεύσει ορισμένα από τα πιο μεγάλα ματς στον κόσμο. Όμως αυτό είναι ένα από τα πιο φοβερά και εκπληκτικά πράγματα που θα κάνω στη ζωή μου».

Δείτε την ανάρτηση:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X