Παπασταμάτης: «Την χρονιά που η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν γινόταν να μην πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην κορυφή»

Παπασταμάτης: «Την χρονιά που η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν γινόταν να μην πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην κορυφή»
Photo Credits: INTIME

Πανευτυχής ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανευτυχής ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Σταμάτης Παπασταμάτης βλέποντας ξανά την ΑΕΚ να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ευχαρίστησε προπονητικό τιμ, παίκτες αλλά και κόσμο τονίζοντας πως αυτόν τον τίτλο τον κατέκτησαν μαζί.

Αναλυτικά η δήλωση του:«Ευχαριστώ από την καρδιά μου, τα παιδιά μας και το τεχνικό τιμ για τη χαρά που μας έδωσαν. Ευχαριστώ και τον κόσμο μας, που είναι μοναδικός! Μαζί πήραμε αυτό το πρωτάθλημα. Σε μια χρονιά που η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμείς δεν θα γινόταν να μην πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην κορυφή»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X