Το νταμπλ της ΑΕΚ κάνει θραύση και στην Εθνική Ελβετίας! - Γιακίν για Τσούμπερ: «Ερχεται με τίτλους στο τσεπάκι, θα φέρει καλό feeling»

Το νταμπλ της ΑΕΚ κάνει θραύση και στην Εθνική Ελβετίας! - Γιακίν για Τσούμπερ: «Ερχεται με τίτλους στο τσεπάκι, θα φέρει καλό feeling»

Ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε στην Εθνική Ελβετίας και ο εκεί τεχνικός του Μουράτ Γιακίν...εξήγησε τι θέλει από εκείνον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε στην Εθνική Ελβετίας και ο εκεί τεχνικός του Μουράτ Γιακίν…εξήγησε τι θέλει από εκείνον και όσους συμπαίκτες του πήραν κούπες σε συλλογικό επίπεδο.

Στην Εθνική του ομάδα επέστρεψε ο Στίβεν Τσούμπερ, καθώς ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ελβετίας για τα επερχόμενα παιχνίδια με Ανδόρα (16/6) και Ρουμανία (19/6).

O Μουράτ Γιακίν, τεχνικός του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, τον «φωτογράφισε», όπως και ορισμένους άλλους συμπαίκτες του, όταν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή τις κλήσεις του σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που έρχονται με τίτλους στο τσεπάκι τους. Θα πρέπει έτσι να φέρουν αυτό το καλό feeling στην ομάδα και να τραβήξουν και τους υπόλοιπους».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X