«Πολύ κοντά στη Μπάγερν ο Βλάχοβιτς»

«Πολύ κοντά στη Μπάγερν ο Βλάχοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Η σέρβικη «Telegraf» παρουσιάζει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς έτοιμο για να πάρει μεταγραφή από τη Γιουβέντους στην Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφή, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή, είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Όπως μεταδίδει η σέρβικη «Telegraf», οι Βαυαροί βρίσκονται πολύ κοντά στο να υπογράψουν τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο Σέρβος στράικερ είχε μια απογοητευτική σεζόν φέτος στη Γιουβέντους, όπου έμεινε μακριά από τα γνωστά του στάνταρ, αντιμετώπισε μυϊκά θέματα τραυματισμών και είχε κόντρα με τον Μαξ Αλέγκρι, τεχνικό της ομάδας.

Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Βλάχοβιτς για να του εκφράσει την επιθυμία του να τον πάρει στους Βαυαρούς. Με την ομάδα να κάνει σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα προσφάτως κρούση ύψος 50 εκατ. ευρώ στη Γηραιά Κυρία αλλά να εισπράττει αρνητική απάντηση.

Παρόλα αυτά, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και φαίνεται πως βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία, σε μεγαλύτερο ποσό, ώστε να μεταγραφεί ο Βλάχοβιτς από την Γιουβέντους στην Μπάγερν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X