Μπασκόνια: «Αμφίβολη» η παραμονή του Πεναρόγια

Μπασκόνια: «Αμφίβολη» η παραμονή του Πεναρόγια
Photo Credits: INTIME

Με αρνητικό τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την Μπασκόνια και σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας η… καρέκλα του Τζοάν Πενιαρόγια τρίζει αρκετά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε άλλο παρά επιτυχημένη κρίνεται η φετινή σεζόν για την Μπασκόνια.

Οι Βάσκοι βγήκαν σε πρόωρες… διακοπές, καθώς αποκλείστηκαν από την Μπανταλόνα στην πρώτη φάση των playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος με 2-0, παρότι είχαν το πλεονέκτημα έδρας.

Μάλιστα, όπως φάνηκε οι Καταλανοί ήταν ο «κακός δαίμονάς» τους φέτος, αφού ήταν η ομάδα που τους απέκλεισε και στα προημιτελικά του Final 8.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «noticiasdealava.eus», υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες γύρω από τον Τζοάν Πενιαρόγια, αφού έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την πορεία της Μπασκόνια. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σε μερικές ημέρες η διοίκηση αναμένεται να συζητήσει για το μέλλον του Καταλανού κόουτς, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή η παραμονή του να είναι στον «αέρα».

Ο Πενιαρόγια ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι τον πάγκο των Βάσκων, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ωστόσο, στη συμφωνία υπάρχει σχετική ρήτρα για τη λύση του στο τέλος της σεζόν από την πλευρά της ομάδας.

Από ‘κει και πέρα, φέτος η Μπασκόνια δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο φέτος, αφού αποκλείστηκε στα προημιτελικά στο Final 8 του Κυπέλλου, αποκλείστηκε πρόωρα στο πρωτάθλημα (σ.σ. όπου τερμάτισε 2η στη regular season), ενώ στην Ευρωλίγκα έχασε την τελευταία αγωνιστική τη συμμετοχή της στα playoffs.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X