Οι πανηγυρισμοί του Μιλοβάνοβιτς για την άνοδο της Λας Πάλμας στην La Liga (ΦΩΤΟ)

Οι πανηγυρισμοί του Μιλοβάνοβιτς για την άνοδο της Λας Πάλμας στην La Liga (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στη La Liga επέστρεψε η Λας Πάλμας, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να πανηγυρίζει έξαλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άνοδο στη La Liga πήρε η Λας Πάλμας, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να βάζει το δικό του…λιθαράκι σε αυτό το επίτευγμα, καθώς στενός συνεργάτης του προέδρου του ισπανικού συλλόγου Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ

Άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ  για ένα εξάμηνο την σεζόν 1998-99, ο Μιλοβάνοβιτς διετέλεσε τεχνικός διευθυντής της Ένωσης τη διετία (2014-16) και ποτέ δεν έπαψε να διατηρεί…βελούδινες σχέσεις με τους «κιτρινόμαυρους».

Το φινάλε στην ισπανική Segunda Division υπήρξε δραματικό με την Λας Πάλμας να κερδίζει το εισιτήριο για την Primera έπειτα από την ισοπαλία (0-0) με την Αλαβές την τελευταία αγωνιστική.

Περιχαρής ο άλλοτε…δικό μας, Μιλοβάνοβιτς εκτός από τον ισχυρό άνδρα της Λας Πάλμας στο πλευρό του οποίου βρίσκεται τα τελευταία επτά χρόνια, φωτογραφήθηκε (με το σχετικό πανηγυρικό μπλουζάκι) και με τον Ισπανό τεχνικό του κλαμπ και «αρχιτέκτονα» της ανόδου, Φρανθίσκο Χαβιέρ Γκαρθία. Οι πανηγυρισμοί του Μιλοβάνοβιτς για την άνοδο της Λας Πάλμας στην La Liga (ΦΩΤΟ)

Πηγή: SDNA.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X