Η Γιουβέντους «φλερτάρει» με τον Πούλισικ

Η Γιουβέντους «φλερτάρει» με τον Πούλισικ
Photo Credits: INTIME

Φαβορί φαίνεται να είναι η Γιουβέντους για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισικ, σύμφωνα με το «ESPN», με την Τσέλσι να είναι έτοιμη να αφήσει τον επιθετικό έναντι αμοιβής 20 εκατ. ευρώ αυτό το καλοκαίρι.

Αρκετοί σύλλογοι θέλουν να προσεγγίσουν τον 24χρονο επιθετικό, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Νάπολι, Μίλαν και Γαλατασαράι, με την Γιουβέντους να παραμένει φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Πούλισικ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, με τον επιθετικό να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πιθανών αποχωρήσεων.

Η πορεία του στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν ήταν η ιδανική για εκείνον, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, αδυνατώντας έτσι να… εξασφαλίσει μία θέση στην αρχική εντεκάδα της Τσέλσι, σημειώνοντας μόλις ένα γκολ και δυο ασίστ σε 30 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η Γιουβέντους, η οποία δεν θα συμμετάσχει στο Champions League την επόμενη χρονιά μετά και την αφαίρεση 10 βαθμών που την άφησε στην έβδομη θέση της Serie A, προσπαθεί να ενισχύσει το επιθετικό της κομμάτι, καθώς τα συμβόλαια των Άνχελ Ντι Μαρία και Χουάν Κουαδράδο θα λήξουν αυτό το καλοκαίρι. Έτσι, η ιταλική ομάδα θεωρεί πως ο Αμερικανός είναι μία πολύ καλή επιλογή για αυτούς, έχοντας εμπειρία από τόσο μικρή ηλικία σε κορυφαίους συλλόγους, όπως της Τσέλσι και της Ντόρτμουντ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X