Αποχαιρέτισε ο Ζαρίφ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, δύσκολα να μεταπεισθεί – Τι σκέφτεται ο Αλμέιδα

Αποχαιρέτισε ο Ζαρίφ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, δύσκολα να μεταπεισθεί – Τι σκέφτεται ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του άμεσου συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βιώνει την χαρά και την ευτυχία της κατάκτησης του νταμπλ μετά από 45 χρόνια, αλλά στο… εσωτερικό της υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα προς επίλυση ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας σε λιγότερο από ένα μήνα.

Και αυτό έχει να κάνει με τον άμεσο συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα, Ομάρ Ζαρίφ. Ο βοηθός του προπονητή της ΑΕΚ ουσιαστικά αποτελούσε το… μυαλό του στην προπόνηση και στα ματς. Ο Ζαρίφ ήταν υπεύθυνος για τις αναλύσεις προπονήσεων και αγώνων του προπονητικού τιμ, με παρεμβατικό ρόλο στις προπονήσεις και στην τακτική της ομάδας. Ένας άνθρωπος με πολύ θετική παρουσία στο γκρουπ, που είχε εξαιρετικές σχέσεις με όλους. Και η απουσία του θα είναι μεγάλη…

Ο Ζαρίφ διεμήνυσε σε όλους ότι θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, καθώς έχει σοβαρό οικογενειακό ζήτημα που τον αναγκάζει να βρίσκεται στην Αργεντινή. Μάλιστα, από το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ ήταν ο μόνος που δεν είχε την οικογένεια του εδώ κοντά του στην Αθήνα (έχει δύο παιδιά). Και αυτό προφανώς και του… στοίχισε, με αποτέλεσμα να θέλει να το λύσει άμεσα και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να είναι δίπλα τους.

Μάλιστα, ο Ζαρίφ στο Βόλο, μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου, στα πανηγύρια για το νταμπλ της ΑΕΚ, αποχαιρέτισε όλα τα μέλη του staff του κλαμπ και τους παίκτες, καθώς έδειχνε ότι ήταν οριστική η απόφαση του.

Για τον Αλμέιδα, προφανώς, αυτό αποτελεί σημαντικό πρόβλημα. Η πρώτη σκέψη που έχει κάνει ο Αργεντίνος και έχει «επικοινωνήσει» στα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι για αντικατάσταση του (αν δεν γίνει έκπληξη με αλλαγή απόφασης του Ζαρίφ), αφού δεν είναι εύκολο να γίνει η ίδια δουλειά από το υπάρχον τιμ του (βοηθός του και ο Ντάνιελ Βέγκα).

Περισσότερα νέα θα υπάρχουν τα επόμενα 24ωρα, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X