Με πάθος, ψυχή και κόσμο η ΑΕΚ νικάει σήμερα (19:15) τον Ολυμπιακό και στέφεται Πρωταθλήτρια Ελλάδος!

Με πάθος, ψυχή και κόσμο η ΑΕΚ νικάει σήμερα (19:15) τον Ολυμπιακό και στέφεται Πρωταθλήτρια Ελλάδος!
Photo Credits: INTIME

Ένας αγώνας μια χρονιά για την ΑΕΚ που τα παίζει όλα για όλα σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την στέψη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια χρονιά σε ένα παιχνίδι παίζει σήμερα η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται στις 19:15 τον Ολυμπιακό στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στον 5ο και τελευταίο τελικό της Handball Premier.

Το παιχνίδι είναι δίχως αύριο για την «Ένωση» που θέλει μόνο τη νίκη η οποία θα την στέψει πρωταθλήτρια Ελλάδος. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από μια συγκλονιστική σειρά τελικών και προερχόμενοι από την άδικη ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ηλιούπολη, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μπροστά στον κόσμο τους και να πανηγυρίσουν μαζί την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ.  Ο κόσμος της ΑΕΚ εκτός από βροντερό «παρών» καλείται να μην απαντήσει στις όποιες προκλήσεις των φιλοξενούμενων, να σταθεί στο ύψος του και να στηρίξει με τη φωνή του και ΜΟΝΟ τους παίκτες της ΑΕΚ. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσω του AEK A.C. TV. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές του.

«Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας»

Ο Αλέξης Αλβανός με δηλώσεις του στο aek.gr αναφερόμενος στη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση τόνισε πως όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Τελευταίο παιχνίδι στη σειρά των Τελικών και προφανώς το πιο καθοριστικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που πάντα μας δίνει τη επιπλέον ενέργεια και ώθηση που χρειαζόμαστε. Όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων για την κατάκτηση αυτού του τίτλου». Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης – Φωτακίδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube.

 

Το πανόραμα των τελικών

1ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 21-19

2ος τελικός: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 28-24

3ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 23-19

4ος τελικός: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 27-25

5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΑΕΚ- Ολυμπιακός (19:15)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X