Παρί Σεν Ζερμέν: Αναβάλλει το δείπνο για το πρωτάθλημα ο Κελαϊφί λόγω του Ρίκο

Παρί Σεν Ζερμέν: Αναβάλλει το δείπνο για το πρωτάθλημα ο Κελαϊφί λόγω του Ρίκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νασέρ Ελ-Κελαϊφί αποφάσισε να αναβάλει το δείπνο για το πρωτάθλημα της Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω του ατυχήματος του Σέρχιο Ρίκο.

Κίνηση συμπαράστασης από τον Νασέρ Ελ-Κελαϊφί προς τον Σέρχιο Ρίκο. Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν λόγω του ατυχήματος του Ισπανού τερματοφύλακα των Παριζιάνων, που τον οδήγησε στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία, ανέβαλλε το δείπνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε ότι το δείπνο είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη όμως αποφασίστηκε από τους πρωταθλητές να αναβληθεί ως ένδειξη συμπαράστασης.

«Η τρέχουσα κατάσταση απαιτεί την πλήρη προσοχή μας και μας αναγκάζει να εγκαταλείψουμε το παραδοσιακό μας γκαλά. Η μεγάλη οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν είναι βαθιά επηρεασμένη από την τραγωδία που έπληξε τον Σέρχιο Ρίκο και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Εκ μέρους όλων των ομάδων του συλλόγου, θέλω να τους διαβεβαιώσω για την αμέριστη υποστήριξή μας και τη μεγαλύτερη συμπάθειά μου σε αυτή τη δοκιμασία.» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Κελαϊφί.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X