Ατρόμητος: Πρώτα το θέμα του προπονητή, μετά τα μεταγραφικά

Ατρόμητος: Πρώτα το θέμα του προπονητή, μετά τα μεταγραφικά
Photo Credits: INTIME

Στον Ατρόμητο θα περιμένουν τις εξελίξεις με τον Κρις Κόλμαν και συγκεκριμένα στο θέμα του προπονητή, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσουν οι μεταγραφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ατρόμητο θα περιμένουν τις εξελίξεις με τον Κρις Κόλμαν και συγκεκριμένα στο θέμα του προπονητή, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσει ο περαιτέρω σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Ηρεμία επικρατεί στις τάξεις του Ατρομήτου. Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα για την πορεία της ομάδας, αφού οι Περιστεριώτες είχαν δείξει πως έχουν τη δυνατότητα να προλάβουν το… τρένο της εξάδας, αλλά τελικά το έχασαν από τον Βόλο.

Πλέον, υπάρχει αρκετός χρόνος για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων μέχρι να αρχίσει ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Οι μεταγραφικές κινήσεις πάνε πιο πίσω, καθώς πρώτα περιμένουν να λυθεί το θέμα του προπονητή. Ο Ατρόμητος θέλει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Κρις Κόλμαν, με τις δυο πλευρές πάντως να διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση.

Ο Ουαλός τεχνικός βρίσκεται στους Περιστεριώτες ενάμιση χρόνο και έχει καταφέρει να κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, η οποία παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα ακόμα και στις ομάδες του Big-4.

Από εκεί και πέρα, όταν διευκρινιστεί το ζήτημα του προπονητή, ο Ατρόμητος θα κοιτάξει τι θα κάνει με το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι παίκτες πρέπει να αποκτηθούν, ώστε να ενισχυθούν ορισμένες θέσεις. Άλλωστε φέρεται να υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για ορισμένους ποδοσφαιριστές όπως οι Κεσχρίντα, Έντερ και Ρομπάιγ.

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέραμε επικρατεί σχετική ησυχία και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Κρις Κόλμαν. Εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν εξελίξεις στα… επόμενα μέτωπα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X