Επιβεβαίωση: Η ΑΕΚ απέκτησε και… επίσημα τον Πήλιο!

Επιβεβαίωση: Η ΑΕΚ απέκτησε και… επίσημα τον Πήλιο!
Photo Credits: INTIME

Είναι, πλέον, επίσημο η ΑΕΚ συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Σταύρου Πήλιου και επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι, πλέον, επίσημο, η ΑΕΚ απέκτησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον αριστερό μπακ, Σταύρο Πήλιο και επιβεβαίωσε πανηγυρικά τα ρεπορτάζ του enwsi.gr.

Τα επίσημα, δηλαδή η ανακοίνωση της μεταγραφής Πήλιου στην ΑΕΚ, θα προχωρήσει την 1η Ιουλίου και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων.

Και ας πάμε στα δικά μας… Η απόκτηση Πήλιου συνιστά πανηγυρική επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του enwsi.gr.

Το πρώτο ρεπορτάζ περί ΑΕΚ και Πήλιου είχε γραφτεί στο enwsi.gr στις 12 Γενάρη. Είχε τίτλο  «Φλερτ» για τα μάτια του Πήλιου – Η κίνηση με νόημα από Τζαβέλλα», ενώ μόλις το Σάββατο ακολούθησε το νέο ρεπορτάζ με τίτλο: «Επιβεβαίωση enwsi.gr: Έτσι «άρπαξε» η ΑΕΚ τον Πήλιο από τον Ολυμπιακό! – Απομένει η ανακοίνωση».

Ουσιαστικά η ΑΕΚ… άρπαξε τον 23χρονο ακραίου αμυντικό (ύψος 1.75μ.) από τα χέρια του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε δώσει και τα πρώτα χρήματα, περίπου 150.000 ευρώ. To έδινε, μάλιστα, ο Ολυμπιακός δημοσίως…. Ωστόσο, ο Πήλιος ήθελε μόνο ΑΕΚ, μιας και τον έπεισε για την προοπτική σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και για το γεγονός ότι βλέπει ότι στους «κιτρινόμαυρους» αυτή την στιγμή υπάρχει ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες σε όλους και είναι δίκαιος, οργάνωση υψηλού επιπέδου και ένα brand που συνεχώς εξελίσσεται και η Ευρωπαϊκή προοπτική.

Έτσι η ΑΕΚ παίρνει πολύ γρήγορα έναν από τους πιο ελπιδοφόρους και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που έκαναν πολύ καλή χρονιά, ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια (πάντα το θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης) πετυχαίνοντας και ένα σημαντικό «επικοινωνιακό πλήγμα» στον Ολυμπιακό που τον περασμένο Μάρτη επικοινωνούσε ότι είναι «κλεισμένος» ο παίκτης.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Πήλιος είναι παίκτης που ξεχώρισε και ήθελε από την Ελλάδα ο Ματίας Αλμέιδα και από τη στιγμή που ο Πελάδο έδωσε το «ΟΚ» η διοίκηση προχώρησε στο deal.

Ποια στοιχεία προκύπτουν γύρω από τη μεταγραφή Πήλιου στην ΑΕΚ;

Κατ’ αρχήν είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον παίκτη. Δεν τον βλέπει ως μεταγραφή προοπτικής, έρχεται για να διεκδικήσει τον ρόλο του άμεσα στην Ένωση.

Ενώ εντός ομάδας υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την υλοποίηση της μεταγραφής από τη στιγμή που φάνηκε πως απέκτησε τον πρώτο λόγο και θα γινόταν δικός της. Τώρα το πόσο δύσκολο ήταν να πάρει τον παίκτη για τον οποίο είχε ήδη κάνει κινήσεις με τις οποίες τον θεωρούσε κλεισμένο και κλειδωμένο ο Ολυμπιακός, δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Υπήρχε αντικειμενικός βαθμός δυσκολίας, όμως η ΑΕΚ τα κατάφερε και δείχνει, πλέον, πως είναι σε άλλο level.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X