Τον τελείωσε ο ΠΑΟΚ τον Ολιβέιρα και του έμειναν οι ψευτοτσαμπουκαδες με την ΑΕΚ

Τον τελείωσε ο ΠΑΟΚ τον Ολιβέιρα και του έμειναν οι ψευτοτσαμπουκαδες με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τέλος από τον ΠΑΟΚ και επίσημα ο Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Μετά τον Γιασμίν Κούρτιτς ακόμα ένας αποχαιρετά την Θεσσαλονίκη. Ο Νέλσον Ολιβέιρα που πέρα από ψευτότσαμπουκάδες στα ματς με την ΑΕΚ, δεν πρόσφερε και τίποτα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αποτελεί παρελθόν για τους Θεσσαλονικείς, δεν θα είναι και ιδιαίτερο πλήγμα  στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς τον περισσότερο καιρό ήταν τραυματίας.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει μπει σε μια διαδικασία εκκαθάρισης και αποχαιρετά τους παίκτες που δεν βοήθησαν την ομάδα να πιάσει τους στόχους της. Έτσι λοιπόν πριν από λίγο ο ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα ανανεώσει με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η συνεργασία της με τον Νέλσον Ολιβέιρα θα ολοκληρωθεί στις 30.06.

Ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2021 για να αναλάβει το ρόλο του βασικού φορ. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στην προετοιμασία, σκόραρε στο ντεμπούτο του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα από πολύ νωρίς. Στις 12.08 στην Τούμπα κόντρα στη Μποέμιανς υπέστη ρήξη χιαστού κι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2021-22.

Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς έσπασε τα πλευρά του στην προετοιμασία. Ο Πορτογάλος φορ δεν το έβαλε κάτω, επανήλθε, πάλεψε, έδωσε τα πάντα και ολοκλήρωσε την πορεία του στην ομάδα, μετρώντας 45 συμμετοχές, 10 γκολ και τέσσερις ασίστ συνολικά.

Νέλσον σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας σου.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X