
Στην αποκάλυψη ότι ο Τζουντ Μπέλινγκαμ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προχώρησε ο έγκριτος Ισπανός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο
Ο «κύβος ερρίφθη» για τον Τζουντ Μπέλινγχαμ!
Όπως αποκάλυψε ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος του Relevo, Ματέο Μορέτο, ο ταλαντούχος Άγγλος μέσος έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2029 με μοναδική εκκρεμότητα πλέον να είναι η επίσημη ανακοίνωση των «μερένχες»!
Oι πρωταθλητές Ευρώπης, απέκτησαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ έναντι 100 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού.
Θυμίζουμε ότι την επομένη της ισόπαλης αναμέτρησης με τη Μάιντς για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga που σήμανε και την απώλεια του τίτλου για την Ντόρτμουντ ο Μπέλινγκαμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου και μοίρασε δώρα στους συμπαίκτες του ανακοινώνοντας την αποχώρηση του.
Με τη φανέλα της Μπορούσια, ο 19χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής κατέγραψε συνολικά 132 εμφανίσεις σημειώνοντας 24 τέρματα, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας το 2021!
✅ Bellingham al Real Madrid: primera carpeta cerrada.@MatteMoretto y @DCampoy10 te lo cuentan en #RelevoMercato.
💰 “Costará unos 100 millones más variables y firmará hasta 2029”.
💻 https://t.co/sBP4bWBsBl pic.twitter.com/PFTlLy5gcO
— Relevo (@relevo) May 29, 2023
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Σοκ με Λιβάι Γκαρσία: Υπέστη θλάση!
- Ομολογία Γιοβανοβιτς για διαιτησία: «Ό,τι εχει γινει τα τελευταία δύο χρονια στο πρωτάθλημα δεν εχει καμία εμπλοκή η διαιτησία, οποίος το ισχυρίζεται αυτό το κάνει για να καλύψει τις δικές του αδυναμιες»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Γιατί έμειναν εκτός Άμραμπατ, Χατζισαφί και Βίντα
- Ο Τίλμαν έβγαζε… φωτιές, η ΑΕΚ νίκησε (87-89) στο Μαρούσι!



Κασελάκης: «Ο Σπανούλης δεν έχει κάνει τίποτα τυχαία στη ζωή του, αποτελεί πρότυπο για την ομάδα»

Σκάνθορπ: Χρήματα για τους μισθούς της ομάδας συγκέντρωσαν οι οπαδοί

Απάντησε σε Γιοβάνοβιτς ο Κυριάκος: «Βολεύει να βγάλουμε τον Λουτσέσκου τρελό, ο ΠΑΟΚ έδωσε μάχες για να παίζεται το πρωτάθλημα στα ίσα»

Μάρτα Φασίνα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου, σ’ αγαπώ ατελείωτα» – Η ανάρτηση της «χήρας» του Μπερλουσκόνι για τα 87α γενέθλια που θα έκλεινε (ΦΩΤΟ)

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στην Αλ Αχλί ο Μπιλάλ