Αντετοκούνμπο για συλλογή με παπούτσια: «Αν φαλιρίσω θα τα πουλήσω» (VIDEO)

Αντετοκούνμπο για συλλογή με παπούτσια: «Αν φαλιρίσω θα τα πουλήσω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε την ντουλάπα με τα αμέτρητα παπούτσια που συλλέγει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιστροφή του στο Youtube έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο σταρ των Μπακς δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο μετά από επτά χρόνια, στο οποίο παρουσίασε την τεράστια συλλογή που διαθέτει από παπούτσια. Μαζί του ήταν και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, με τα δύο αδέρφια να πετούν σπαρταριστές ατάκες.

«Όταν ήμουν στην Ελλάδα δεν μπορούσα να τα αγοράσω. Σκεφτόμουν ότι αν γίνω παίκτης του ΝΒΑ θα αγοράσω όσα περισσότερα μπορώ. Είναι τρελό ότι δεν τα αγόρασα ποτέ. Μου τα έκαναν δώρο», ανέφερε γελώντας και παραδέχτηκε πως δεν έχει φορέσει ούτε τα μισά.

Ωστόσο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος όταν παρουσίασε δύο από αυτά τα ζευγάρια που δεν έχει φορέσει ποτέ: Εκείνο που απεικονίζει την οικογένειά του, αλλά και το δώρο της συζύγου του Κόμπι Μπράιαν, Βανέσα, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της κόρης τους, Τζίτζι.

Στο ίδιο βίντεο ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό, μέσω του οποίου θα δωρίσει ένα ζευγάρι μεγάλης αξίας σε έναν τυχερό ή μία τυχερή, τονίζοντας, μάλιστα, ότι θα το παραλάβει από τον ίδιο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X