ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk με Καζαντζόγλου, Τσίλη και Αρναούτογλου με το παρασκήνιο από Μελισσανίδη και τις εξελίξεις μετά το νταμπλ! (VIDEO)

Εικόνες από τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV για ακόμη ένα βράδυ φώναξε… παρών!

Λίγες ώρες μετά τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου του Οσίου Λουκά εντός της «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», αλλά και τη συνάντηση των δημοσιογράφων με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το AEK talk με τον Σταύρο Καζαντζόγλου τον Κώστα Τσίλη και τον Βαγγέλη Αρναούτογλου βρέθηκαν εδώ από τις 22:00 και σας… μετέφεραν τα πάντα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk με Καζαντζόγλου, Τσίλη και Αρναούτογλου με το παρασκήνιο από Μελισσανίδη και τις εξελίξεις μετά το νταμπλ!

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X