Ειδοποίησε ξανά, έστειλε μηνύματα, ονειρεύεται, ο Μελισσανίδης οδηγεί την ΑΕΚ!

Ειδοποίησε ξανά, έστειλε μηνύματα, ονειρεύεται, ο Μελισσανίδης οδηγεί την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου κάνει την αποτίμηση όσων είπε ο Μελισσανίδης για το χθες και κυρίως το αύριο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάθε κουβέντα μαζί του για την ΑΕΚ, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η φετινή σύναξη, λίγους μόλις μήνες έπειτα από την αντίστοιχη για την έναρξη λειτουργίας της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς», δεν είχε μεγάλες εξάρσεις. Ο Μελισσανίδης ήταν ήρεμος, χωρίς διάθεση για ακραία αντιπαλότητα, με ξεκάθαρη πάντως πρόθεση να βάλει ασπίδα στην ομάδα του. Αλλά το χειρότερο για τους αντιπάλους της ΑΕΚ είναι πως ο Μελισσανίδης συνεχίζει να κάνει όνειρα. Και όσο κάνει όνειρα για εκείνην, η ΑΕΚ μπορεί να προχωρά με σιγουριά.

Ξέρετε, πάντα αυτό είναι ένα ζητούμενο μετά από κάθε επιτυχία. Ο Μελισσανίδης έχει ζήσει στην ΑΕΚ τα πάντα. Εχτισε το γήπεδο που δεν πίστευε σχεδόν κανείς πέραν από εκείνον, κατάφερε να πάρει τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, να κάνει το νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια. Βελτίωσε και έκανε ιδιόκτητο το προπονητικό κέντρο, οδήγησε την ΑΕΚ δύο φορές σε ομίλους Champions League, με πορεία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μυθικός απολογισμός για έναν παράγοντα, που έχει τρεις διαφορετικές θητείες και συνολικά πάνω από 15 χρόνια παρουσίας σε έναν ζόρικο οργανισμό.

Να πω την αλήθεια, έστω και εάν από το βράδυ της κατάκτησης του νταμπλ είχε θέσει ήδη τον αμέσως επόμενο στόχο, είχα ενδοιασμό για το κέφι με το οποίο θα αντιμετώπιζε τη συνέχεια. Αλλά όσα λέχθηκαν κατά τη συνάντηση μας, ήραν κάθε αμφιβολία. Ο Μελισαννίδης είναι ο ηγέτης που θα δώσει στρατηγική, που θα εμπνεύσει, που θα δώσει όραμα για να γίνει η ΑΕΚ ακόμα μεγαλύτερη. Οσα σχεδιάζει με το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, είναι το επόμενο βήμα σε επίπεδο υποδομών, η ενίσχυση της ομάδας για να γίνει ομαδάρα, ο αγωνιστικός στόχος.

Το κεραμίδι της ΑΕΚ

Είναι εντυπωσιακό, δείγμα της ιδιοσυγκρασίας του Μελισσανίδη αλλά και των ανθρώπων που ήρθαν από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, πως δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο «κεραμίδι». Πως δείχνει να καταλαβαίνει, πως θα χάσει παιχνίδια μέσα στο γήπεδο, θα έρθουν και κακές χρονιές, αλλά τα πράγματα θα είναι πάντα ευοίωνα, όσο η ΑΕΚ έχει τη δική της στέγη. Εχει πλέον το «ναό» της, τώρα θα έχει και το εντυπωσιακό «σπιτικό» στην καθημερινότητα της, αλλά και το σημείο που μπορεί να φτιάξει κάποια στιγμή την Ακαδημία.

Νέα γήπεδα, ξενοδοχείο, μια ολόκληρη «κιτρινόμαυρη» πολιτεία. Στα Σπάτα, σε σημείο που βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό και θα έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να γίνει επιτυχημένο. «Πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε. Μόνο έτσι η ΑΕΚ μπορεί να μεγαλώσει. Έτυχε να το παρουσιάσουμε σε μια όμορφη εποχή έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια. Το πιστεύω πολύ αυτό το project και να είστε σίγουροι ότι κι αυτό θα υλοποιηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο σύγχρονος Μπάγεβιτς

Ο Μελισσανίδης έχει αποδείξει έμπρακτα πως είναι οραματιστής. Είναι εκείνος που βλέπει και μπορεί να κάνει πράξη, αυτό που μοιάζει ακατόρθωτο για τους περισσότερους που βρίσκονται εκτός. Γιατί είναι αλήθεια, πως σε αυτές τις δύο και πλέον δεκαετίες που η ΑΕΚ έμεινε άστεγη, εμφανίστηκαν σοβαρά και κωμικά σχέδια για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, προτάσεις για άλλες περιοχές. Εκείνος έκανε το αδύνατο, να γίνει δυνατό. Αλλά ο παράγοντας Μελισσανίδης, είναι κομβικός για την αγωνιστική ευημερία της ΑΕΚ.

Εψαχνε για χρόνια τον άνθρωπο που θα γινόταν σημείο αναφοράς μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τον «Μπάγεβιτς» της σύγχρονης εποχής. Τον βρήκε στο πρόσωπο του Αλμέιδα. «Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε. Είμαστε και τυχεροί που πέσαμε και σε φλέβα χρυσού με τον Αλμέιδα. Αυτός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Η διοίκηση τον στηρίζει σε ό,τι ζητήσει. Του έχει πει, ό,τι πεις είναι νόμος και θα γίνει. Πiστεύω αυτή η ομάδα θα μπορέσει να κάνει και διακρίσεις στην Ευρώπη. Και βέβαια στόχος πρέπει να είναι και το Champions League», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του.

Ο Μελισσανίδης αγρίεψε

Βέβαια, είναι ακόμα… υγρή η λάσπη που προσπάθησαν επί μήνες να ρίξουν πάνω σε αυτήν την ομάδα. Ανούσιες κουβέντες για διαιτησίες, αστήρικτες κατηγορίες για κρούσματα covid, επικοινωνιακό τσουνάμι σε βάρος της ΑΕΚ. «Τι να με ενοχλήσει όταν ακούω Muppet Show. Τους κολλήσαμε covid; Σε 4 ματς στην έδρα τους δεν κέρδισαν. Ποιος είπε ότι είχε covid η ΑΕΚ; Muppet Show, γιαούρτια! Έλεγαν είχαμε παραρτήματα. Έχει η ΑΕΚ κανένα παράρτημα; Τα παραρτήματα αυτοί τα είχαν, αλλά φούνταραν και τα δύο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες ομάδας και δεν έχουν ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα και είσαι ισχυρός νομίζεις ότι ξέρεις από ποδόσφαιρο; Πεπόνια κανονικά είναι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι καλό πράγμα. Θα τους βάλω σε τάξη εγώ».

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X