ΑΕΚ: «Παρών» ο Μελισσανίδης στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena» (VIDEO)

ΑΕΚ: «Παρών» ο Μελισσανίδης στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παρουσία Δημήτρη Μελισσανίδη τελούνται αυτή την ώρα τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με παρόντα τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη τελούνται αυτή την ώρα τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφθασε πριν λίγη ώρα στο γήπεδο και είναι χαρακτηριστικό πως οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα.

Ο Μελισσανίδης χαιρέτισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, ενώ μοίραζε χαμόγελα σε όλους όντας εμφανώς χαρούμενος για όσα έχει καταφέρει φέτος η ΑΕΚ και όσα βέβαια ακολουθούν για την Ένωση και ανακοίνωσε σήμερα στο γεύμα με τους δημοσιογράφους.

Δείτε τα βίντεο του enwsi.gr:

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X