ΑΕΚ: «Παρών» ο Μελισσανίδης στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena» (VIDEO)

ΑΕΚ: «Παρών» ο Μελισσανίδης στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παρουσία Δημήτρη Μελισσανίδη τελούνται αυτή την ώρα τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με παρόντα τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη τελούνται αυτή την ώρα τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην «OPAP Arena».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφθασε πριν λίγη ώρα στο γήπεδο και είναι χαρακτηριστικό πως οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα.

Ο Μελισσανίδης χαιρέτισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, ενώ μοίραζε χαμόγελα σε όλους όντας εμφανώς χαρούμενος για όσα έχει καταφέρει φέτος η ΑΕΚ και όσα βέβαια ακολουθούν για την Ένωση και ανακοίνωσε σήμερα στο γεύμα με τους δημοσιογράφους.

Δείτε τα βίντεο του enwsi.gr:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X