Μελισσανίδης για... μπαχαλάκηδες στο γήπεδο: «Θα είμαστε πολύ σκληροί, δεν πάει το μυαλό τους!»

Μελισσανίδης για... μπαχαλάκηδες στο γήπεδο: «Θα είμαστε πολύ σκληροί, δεν πάει το μυαλό τους!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε και για τα άσχημα φαινόμενα στο γήπεδο της ΑΕΚ την πρώτη χρονιά λειτουργίας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την πρώτη σεζόν λειτουργίας του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και εκεί τόνισε ότι οι… μπαχαλάκηδες που δημιούργησαν άσχημα φαινόμενα θα τελειώσουν από το γήπεδο και ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι πλέον πολύ σκληρή απέναντι τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μελισσανίδης:

– Για το πως βίωσε την πρώτη σεζόν στο νέο της γήπεδο

«Τώρα που δεν παίζει η ΑΕΚ μου λείπει. Θέλω να έρχομαι. Κάτι έχει αυτό το γήπεδο. Κάτι έχει. Έτυχε να έχουμε και καλή ομάδα. Ένα λάθος έκανα. Αντί για πανί στο στέγαστρο, έπρεπε να βάλω κεραμίδι»

-Για τα ζητήματα που υπήρχαν στο γήπεδο

«Ήταν πρώτη χρονιά. Είδαμε τι έγινε. Θα είμαστε πολύ σκληροί. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν απ’ αυτούς του μπαχαλάκηδες να κάνουν αυτά που έκαναν. Ήδη αλλάξαμε τα πλέξι γκλας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όλα τα κενά που βρήκαμε. Έχουν γίνει λάθη, αλλά όλα θα τα μαζέψουμε και όλα θα μπουν στον σωστό τον δρόμο. Να σας πω κάτι που δεν ξέρετε. Είναι το μόνο γήπεδο, που δεν υπάρχει αστυνομία όταν παίζει η ΑΕΚ. Αυτό κάτι λέει. Όταν πας να περάσεις, δεν υπάρχει έλεγχος από την αστυνομία. Αυτό κάτι λέει».

-Για όσους έμπαιναν δωρεάν στο γήπεδο και πως θα προστατευτεί η ΑΕΚ

«Ότι και να είδαμε στην πρώτη χρονιά, θα τα διορθώσουμε. Θα είμαστε πολύ σκληρή, που δεν πάει το μυαλό. Ήδη αυτός που έριξε την φωτοβολίδα θα έχει τεράστιες συνέπειες και ποινικές. Και ήδη έχουν γίνει οι διαδικασίες και δεν θα ξαναπατήσει στο γήπεδο. Και όσοι ανάβουν τα βεγγαλικά θα πρέπει να σταματήσουν. Έχουν ένα υπερσύγχρονο σύστημα με κάμερες. Ή θα σεβαστούν αυτό που φτιάξαμε ή θα έχουν τις κυρώσεις από το νόμο. Δεν θα κάνω πίσω σ’ αυτό».

-Για το αν αυτή η χρονιά, ήταν αυτό που ονειρευόταν

«Το 2013 όταν ανέλαβα την ΑΕΚ, που είχα την ηθική υποχρέωση να το κάνω, ξέρετε τι γινόταν. Στο μυαλό μου είχα πάντα πως αν αυτή η ομάδα κάνει γήπεδο, έχει προοπτική. Τελικά το κάναμε το γήπεδο, η ΑΕΚ έχει προοπτική και νομίζω πως ότι είχα στο μυαλό μου, το πετύχαμε όλοι μαζί και είμαι χαρούμενος γι αυτό».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X