Μελισσανίδης για όσους αμφισβήτησαν την ΑΕΚ: «Είναι Μάπετ Σόου, δεν κέρδισαν 4 ματς στην έδρα τους και τους φταίει ο... κόβιντ;»

Μελισσανίδης για όσους αμφισβήτησαν την ΑΕΚ: «Είναι Μάπετ Σόου, δεν κέρδισαν 4 ματς στην έδρα τους και τους φταίει ο... κόβιντ;»
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε όσους τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ΑΕΚ και το νταμπλ της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να μην… απαντήσει σε όσους αμφισβήτησαν το νταμπλ της ΑΕΚ και ότι είχε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Το αφεντικό της ΑΕΚ απάντησε σε όλους αυτούς με ένα… Μαπετ Σόου και ατάκες που θα συζητηθούν.

Αναλυτικά είπε ο Μελισσανίδης:

Για το αν θέλει να φτιάξει μια ομάδα όπως το ’90 με συνεχόμενα πρωταθλήματα;

«Φέτος η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Και θέλω να πως ότι και το ποδόσφαιρο έχει φτιάξει. Πιστεύω όμως πως το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο που περνάει, γίνεται ακόμα καλύτερα. Ο πρωταθλητής κάποτε έβαινε τον Νοέμβρη. Τώρα βγήκε τελευταία αγωνιστική. Αυτό τα λέει όλα».

Για το εάν ενοχλήθηκε για όσα ειπώθηκαν εναντίον της ΑΕΚ;

«Τι να με ενοχλήσει, όταν ακούω Μάπετ Σόου. Μάπετ Σόου ήταν αυτό. Εγώ ξέρω το ποδόσφαιρο και αγαπάω το ποδόσφαιρο. Σε τέσσερα παιχνίδια δεν κέρδισαν στην έδρα τους και φταίει πως τους κολλήσαμε κόβιντ. Ποιος είπε πως είχε κόβιντ η ΑΕΚ. Τι είναι αυτά; Μάπετ Σόου»

Για την τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Η ομάδα η δική μας, δεν θα ασχοληθεί μ’ αυτά. Όποιο σχολιάζει, είναι γραφικός. Μάπετ σόου. Τους φταίει το ποδόσφαιρο; Μάπετ σόου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί κάποια στιγμή να έχω κάνει και εγώ λάθη, αλλά πάντα αγωνιζόμουν και αγωνίζομαι για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο με πριν δέκα χρόνια. Κάποτε λέγανε φτιάξτε ομάδα. Τώρα λέμε και εμείς άντε φτιάξτε ομάδα. Βγήκαν και είπαν έχουμε παραρτήματα. Ποια παραστήματα; Έχει η ΑΕΚ παραρτήματα; Αυτοί που τα λένε έχουν παραρτήματα. Αλλά και τα δυο που είχαν και τα δυο φουντάρανε. Και κάτι ακόμα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες ομάδων και δεν έχουν ιδέα τι να πει ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα, νομίζεις πως ξέρεις από ποδόσφαιρο. Πεπόνια είναι, κανονικά. Φτιάξαμε γήπεδο, φτιάξαμε αθλητικά κέντρα. Πήραμε 20 εκατομμύρια από την Περιφέρεια. Αυτά είναι όλα. Ας βρεθεί κάποιος να μας πει κάτι άλλο. Εμείς είμαστε Τζαμπασοφιά; Που φτιάξαμε ένα γήπεδο μόνοι μας και φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι κακό πράγμα. Αλλά θα τους… βάλω σε τάξη».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X