Μελισσανίδης για Αυγενάκη: «Είναι ο χειρότερος υπουργός από την ίδρυση του ελληνικού Κράτους - Κανονικός υπάλληλος!»

Μελισσανίδης για Αυγενάκη: «Είναι ο χειρότερος υπουργός από την ίδρυση του ελληνικού Κράτους - Κανονικός υπάλληλος!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε δημοσίως στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος δεν απέστειλε ούτε συγχαρητήρια επιστολή στην ΑΕΚ για το νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε σήμερα στο στόχαστρο του Δημήτρη Μελισσανίδη, με το αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ να τονίζει ότι πρόκειται για «τον χειρότερο υπουργό Αθλητισμού από σύστασης ελληνικού κράτους, ένας υπάλληλος κανονικός!».

Και μάλιστα είναι πολλά τα παραδείγματα και τα γεγονότα για να τα λέει αυτά ο Μελισσανίδης, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν απέστειλε ούτε καν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Αυγενάκης είναι ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού, από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα και πήρε κύπελλο και δεν έστειλε ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα. Και δεν μιλάω κομματικά καθόλου. Κάνει τεράστια ζημιά στον Μητσοτάκη. Είναι υπάλληλος κανονικός. Και αν θέλει να μου κάνει μήνυση για να το αποδείξω».

 Για τον τελικό του κυπέλλου και αν κάποτε θα γίνει με κόσμο απάντησε: «Πρέπει να γίνει. Αλλά εδώ είναι και ευθύνη της πολιτείας. Να πάρει μέτρα. Αυτά που χρειάζονται»

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X