Η ΑΕΚ παρουσίασε το σπουδαίο καλοκαιρινό καμπ του Γκάνον Μπέικερ: «Θέλουμε να προάγουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό»

Η ΑΕΚ παρουσίασε το σπουδαίο καλοκαιρινό καμπ του Γκάνον Μπέικερ: «Θέλουμε να προάγουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό»
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων τη σημασία της παρουσίας του Γκάνον Μπέικερ στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Την ανεπίσημη έναρξη του basketball camp που θα διοργανώσει ο Γκάνον Μπέικερ στην Ελλάδα, έκαναν ΑΕΚ και Ένωση Ιλίου στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Από την πλευρά της Ένωσης μίλησαν ο Managing Director της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος αλλά και ο αθλητικός διευθυντής της Ακαδημίας της ομάδας, Γιώργος Αρναουτάκης, τονίζοντας τις βλέψεις της Βασίλισσας για ακόμα περισσότερες συνεργασίες στο μέλλον αλλά και τη μεγάλη σημασία που θα έχει για τον σύλλογο η παρουσία του απόλυτου Skill Development Coach στον κόσμο, Γκάνον Μπέικερ. Από την πλευρά της Ένωσης Ιλίου μίλησε ο πρόεδρος, Δημήτρης Λιόσης αναφέροντας τα οφέλη της ομάδας του από την διοργάνωση του camp.

O Managing Director της ΚΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, αρχικά είπε: «Δεν θα μιλήσω μπασκετικά, είναι λίγο συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για μένα. Το Ίλιον είναι η περιοχή που μεγάλωσα και είναι σημαντικό η ΑΕΚ με την Ένωση Ιλίου να διοργανώνουν ένα τέτοιο καμπ. Είναι σημαντικό η ΑΕΚ να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία με ανάλογα event. Ευχαριστώ την Ένωση Ιλίου και όλους για τη συνεργασία, τα παιδιά να το ευχαριστηθούν και να είναι η αρχή για τέτοιες ενέργειες».

Για το πλάνο της ΑΕΚ όσον αφορά τις Ακαδημίες ανέφερε: «Η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο πλάνο για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής . Ο μηχανικός που σχεδίασε το γήπεδο στα Λιόσια δαπάνισε λεφτά αλλά δεν έφτιαξε ένα βοηθητικό γήπεδο. Θέλουμε να λύσουμε το θέμα του χώρου για να λύσουμε και το κομμάτι των υποδομών για να κάνουμε αντίστοιχες ενέργειες όχι μόνο σαν ΑΕΚ αλλά και σαν συνεργασία με την Ένωση Ιλίου για να αναπτύξουμε ένα δίκτυο ακαδημιών όχι μόνο αθλητικά αλλα να τα εκπαιδεύσει και κοινωνικά για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και αθλητές«.

Για το αν η κίνηση της ΑΕΚ με τον Γκάνον Μπέικερ έχει στόχο και το κέρδος: «Το τελευταίο πράγμα που σκεφτήκαμε όταν αποφασίσαμε να φέρουμε τον Γκάνον Μπέικερ στην Ελλάδα ήταν το κέρδος. Είναι τεράστια τιμή και επιτυχία να φέρεις έναν προπονητή να προπονήσει τα παιδιά της ακαδημίας. Υπάρχουν έξοδα και δαπάνες, αλλά ο σκοπός δεν είναι το κέρδος. Θα είμαστε χαρούμενοι να καλύψουμε όλα τα έξοδα και μακάρι να ήταν δωρεάν αυτές οι ενέργειες για να μπορούν πολλά περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν τέτοιες προσωπικότητες. Σκοπός μας είναι τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να αθλούνται».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιλίου, Δημήτρης Λιόσης, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού που μας βοήθησε πολύ στην οργάνωση του καμπ. Μια τέτοια συνεργασία είναι ορόσημο και για τους αθλητές και για την πόλη και για το μέλλον. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι στις ζωές μας. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ και όλους για τη δουλειά που κάνετε. Ευελπιστούμε και στο μέλλον να έχουμε συνεργασία και να αναπτύξουμε τον αθλητισμό σε όλο το δήμο».

Για το πώς θα ωφεληθεί η Ένωση Ιλίου από αυτό το camp: «Αυτό μόνο διαφήμιση είναι για εμάς και πέραν της διαφήμισης το να έρθουν παιδιά από εμάς σε αυτές τις δράσεις είναι πολλές. Θα πάρουν πολλάα κέρδη για την επόμενη μέρα και τις δικές μας ακαδημίες. Οι προπονητές μας θα πάρουν πολλά στοιχεία και οι ακαδημίες μας θα είναι πιο δυνατές».

Ο αθλητικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Γιώργος Αρναουτάκης, είπε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους του αθλήματος. Ευχαριστούμε το σωματείο της Ένωσης Ιλίου για την βοήθειά της. Ευχαριστούμε τον κόουτς Γαάνη για τη βοήθεια ώστε να έρθει ο Γκάνον Μπέικερ και φυσικά τον ίδιο τον Γκάνον Μπέικερ. Αυτό το camp θα είναι η αρχή για νέα πράγματα όσον αφορά την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ και η Ακαδημία της ΑΕΚ μεγαλώνουν και θα πρωταγωνιστούν σε όλα τα επίπεδα. Εγώ προσωπικά υπόσχομαι πως τα παιδιά θα έχουν ένα 5ήμερο που θα διασκεδάσουν και θα μάθουν πράγματα για το μπάσκετ. Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι ανάμεσά σας και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν κι άλλες ανάλογες δράσεις».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X