ΑΕΚ: Κωνσταντινίδου και Ξανθοπούλου μοίρασαν αυτόγραφα και έπαιξαν με τα παιδιά στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κωνσταντινίδου και Ξανθοπούλου μοίρασαν αυτόγραφα και έπαιξαν με τα παιδιά στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ ήταν οι επίτιμες προσκεκλημένες του Ερμή Ηγουμενίτσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν τα τμήματα των κορασίδων και παγκορασίδων του Ερμή Ηγουμενίτσας τις δύο αθλήτριες της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και Παναγιώτα Ξανθοπούλου που ήταν και οι επίτιμες προσκεκλημένες στο τουρνουά που διοργάνωσε η επαρχιακή ομάδα.

Οι αθλήτριες της ΑΕΚ για ολόκληρες ώρες απάντησαν στις ατέλειωτες ερωτήσεις των κοριτσιών μας  και στο τέλος μοίρασαν αυτόγραφα. Κωνσταντινίδου και Ξανθοπούλου χάρηκαν με την σειρά τους την επαφή τους με τα μικρά παιδιά και την ξεχωριστή αυτή εμπειρία, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές. Στη συνέχεια ακολούθησε το τουρνουά βόλεϊ με την συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών από ακαδημίες ομάδων της ΕΣΠΕΔΕ.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία τους στην Ηγουμενίτσα:

ΑΕΚ: Κωνσταντινίδου και Ξανθοπούλου μοίρασαν αυτόγραφα και έπαιξαν με τα παιδιά στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κωνσταντινίδου και Ξανθοπούλου μοίρασαν αυτόγραφα και έπαιξαν με τα παιδιά στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κωνσταντινίδου και Ξανθοπούλου μοίρασαν αυτόγραφα και έπαιξαν με τα παιδιά στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κωνσταντινίδου και Ξανθοπούλου μοίρασαν αυτόγραφα και έπαιξαν με τα παιδιά στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X