
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε πως η ομάδα θα κάνει ό,τι ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα για να τον βοηθήσει
Τα χαρτιά του ανοίγει αυτή την ώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας σε δημοσιογράφος στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».
Η εκδήλωση που γίνεται μέσα στο στολίδι της ΑΕΚ έχει τη λάμψη του νταμπλ της Ένωσης με τον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου να θέλει, όπως λέει να μιλήσει για τα άμεσα πλάνα που έχει για την ομάδα και τη συνέχιση της πορείας της.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Δημήρης Μελισσανίδης πήρε το μικρόφωνο και ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις του και την ενίσχυση της ομάδας.
Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει και το πρωτάθλημα και το γήπεδο δικό της. Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας και τι σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδό μας και μετά ό,τι θέλετε να μας ρωτήσετε. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε, τέσσερις – πέντε μεταγραφές, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη».
Δείτε το βίντεο:
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Όσο είναι ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, τον έλεγχο δεν θα τον πάρουν πίσω
- Εκπληκτικός Αλμέιδα για την πορεία του στην ΑΕΚ: «Ένιωσα κάτι ξεχωριστό για την ομάδα και το γήπεδο της – Ο Γκαρσία θα σκοράρει περισσότερα γκολ, ο Αραούχο είναι ψυχή»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βάλτε του δύσκολα
- «Ο Αλμέιδα φτιάχνει με την ΑΕΚ τον δρόμο του για την Ιταλία – Έσωσε τον Πινέδα και τον βλέπουμε στο Μεξικό» (VIDEO)



Χρειάζεται σοβαρότητα απο εδώ και πέρα γιατί η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία

Μαρούσι: Προχωράει στην απόκτηση του Μπρίσκοου

Ξανά στις κλήσεις της εθνικής Βραζιλίας ο Βινίσιους

Σακίρα για Πικέ: «Ήταν η προτεραιότητα μου – Πίστεψα στο μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει»

Φερστάπεν: «Μια απίστευτη σεζόν»