ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η σεζόν στο σκάκι

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η σεζόν στο σκάκι

Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ αποκλείστηκε από το Κύπελλο και ολοκλήρωσε μια πετυχημένη σεζόν που «σφραγίστηκε» με την άνοδο στην Γ' Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 0-4 ηττήθηκε η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ από τον Πειραϊκό και αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αττικής.

Η «Ένωση» είχε μία δύσκολη κλήρωση, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα που ισοβάθμησε στην τρίτη θέση πέρυσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και, παρά τη μαχητικότητα των τεσσάρων παικτών της (Λυκουριώτης, Κουτράκης, Δέδες, Λεμονής), υπέκυψε μετά από 5ωρη αναμέτρηση.

Αυτή ήταν και η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα, που πέτυχε το βασικό του στόχο, δηλαδή την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες. Παράλληλα, πέτυχε σημαντικές πορείες στα Κύπελλα που αγωνίστηκε, ενώ ακόμα είδε να αυξάνονται τα παιδιά στην Ακαδημία και τα μαθήματα.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο αρχηγός της ομάδας, Παντελής Λυκουριώτης, δήλωσε στο aek.gr: «Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Με το σημερινό αγώνα η ομάδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, έχοντας επιτύχει όλους τους εφικτούς στόχους της χρονιάς (άνοδος στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, συμμετοχή σε τρεις γύρους του Κυπέλλου Αττικής, πολύ καλή κατάταξη στις διοργανώσεις «Αττικής Φιλίας» και «Δρεπανιώτης»). Πάνω απ’ όλα όμως, η χρονιά κύλησε σε πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα το οποίο, όπως απέδειξε και η ποδοσφαιρική μας ομάδα, αποτελεί τη βάση στην οποία χτίζονται όλες οι επιτυχίες».

ΑΕΚ – Πειραϊκός 0-4
Λυκουριώτης – Νικολαΐδης 0-1
Αλεξάκης – Κουτράκης 1-0
Δέδες – Καρακατσάνης 0-1
Ασβεστόπουλος – Λεμονής 0-1

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X