Απολογήθηκε ο Μπέργκχαους για την γροθιά σε οπαδό της Τβέντε

Απολογήθηκε ο Μπέργκχαους για την γροθιά σε οπαδό της Τβέντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O διεθνής Ολλανδός γρονθοκόπησε οπαδό της Τβέντε λίγο μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τη διοίκηση του «Αίαντα» να του επιβάλει πρόστιμο και τον Μπεργκχάους να απολογείται για την πράξη του.

«Μετανιώνω για την πράξη μου. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Ύστερα από κάθε εκτός έδρας παιχνίδι δεχόμαστε αρκετές ύβρεις, ενώ υπογράφουμε αυτόγραφα σε φιλάθλους που μας το ζητούν.

Είναι κάτι που έχω συνηθίσει, αλλά ο κόσμος νομίζει πως έχει το δικαίωμα να πει το ο,τιδήποτε. Η απάντησή μου δεν λύνει κάτι, το γνωρίζω. Δεν είναι κάτι καλό, έχω μια υποδειγματική συμπεριφορά ως παίκτης του Άγιαξ», ανέφερε ο Μπεργκχάους.

Θέση επί του ζητήματος πήρε κι ο Άγιαξ τονίζοντας: «Ο Στίβεν είχε μια λανθασμένη αντίδραση. Αμέσως γνωστοποίησε το συμβάν στον Τζον Χάιτινχα, ζητώντας συγγνώμη.

Όταν η ομάδα έφτασε στο γήπεδό μας, είχε μια συνάντηση με τους Χάιτινχα, Φαν Ντερ Σάαρ και Μίσλιντατ. Όλοι ήθελαν να ακούσουν την δική του εκδοχή της ιστορίας. Το συμπέρασμα είναι πως η αντίδρασή του ήταν λανθασμένη και ο Άγιαξ δεν την εγκρίνει. Στον ποδοσφαιριστή επεβλήθη πρόστιμο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X