Ολυμπιακός: Περιζήτητος στην Γερμανία ο Χουάνγκ

Ολυμπιακός: Περιζήτητος στην Γερμανία ο Χουάνγκ
Photo Credits: INTIME

Τις τελευταίες ημέρες πολλά είναι τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ για τον Χουάνγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περιζήτητος στη Μπουντσελίγκα είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ, μετά την εξαιρετική του σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν φέτος ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού, σε μια σεζόν που πολλά δεν πήγαν καλά. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και δεν είναι παράδοξο που αρκετές ομάδες από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα «τσεκάρουν» την περίπτωσή του.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά είναι τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ για τον Χουάνγκ. Η γερμανική ομάδα εξασφάλισε την έξοδό της στο Europa League και ήδη «τρέχει» τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Ο Νοτιοκορεάτης άσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της και θα φανεί εάν θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Ενδιαφέρον για τον μέσο του Ολυμπιακού υπάρχει και από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς τον είχαν παρακολουθήσει στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Φράιμπουργκ και έχουν σχηματίσει καλή εικόνα γι’ αυτόν.

Στον Πειραιά δεν σκέφτονται να παραχωρήσουν τον Χουάνγκ, ενώ και ο ίδιος μοιάζει ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Ωστόσο, όλα θα κριθούν από το αν θα υπάρξει πρόταση, αλλά και το ύψος αυτής, μιας και ο Ολυμπιακός συνηθίζει να πουλά ακριβά τους ποδοσφαιριστές του. Και για έναν παίκτη της αξίας του Χουάνγκ, θα αξιώσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X