La Liga: Προκρίθηκε στο Champions League η Σοσιεδάδ

La Liga: Προκρίθηκε στο Champions League η Σοσιεδάδ
Photo Credits: INTIME

Στο Champions League θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εσπανιόλ έγινε η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει την Έλτσε στη LaLiga2 μετά την ολοκλήρωση της 37ης αγωνιστικής της LaLiga. Η Βαλένθια της έδωσε τη… χαριστική βολή στο μεταξύ τους παιχνίδι και με γκολ του Λίνο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και την οδήγησε και μαθηματικά στον υποβιβασμό.

Η μάχη της παραμονής, όπου 6 ομάδες (Κάντιθ, Χετάφε, Βαλένθια, Αλμερία, Θέλτα και Βαγιαδολίδ) παλεύουν για να αποφύγουν τη 18η θέση είναι πλέον όλα τα… λεφτά στην ισπανική Λίγκα, απ’ την στιγμή που σ’ αυτή την αγωνιστική ξεκαθάρισε πλέον και το 4ο «εισιτήριο» του Champions League, το οποίο «σφράγισε» η Σοσιεδάδ παρά την ήττα της απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1.

«Χαμός» γίνεται και για την 7η θέση και το «εισιτήριο» του Europa Conference League, όπου η Τζιρόνα έχασε τεράστια ευκαιρία για να προσπεράσει τις Οσασούνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο κι όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, με 5 ομάδες (Αθλέτικ, Οσασούνα, Τζιρόνα, Ράγιο και Σεβίλη) να διεκδικούν την τελευταία ευρωπαϊκή θέση, έχοντας μεταξύ τους αποστάσεις (μάξιμουμ) ενός βαθμού.

Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια βρήκε πρώτη γκολ με τον Λόπες στο 38′, όμως η απάντηση της Εσπανιόλ ήταν άμεση και ισοφάσισε στο 40′ με τον Μόντες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί έπαιξαν τα… ρέστα τους για τη νίκη που θα τους διατηρούσε «ζωντανούς» στη μάχη της παραμονής και πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Μπρέιθγουεϊτ στο 50′. Στις καθυστερήσεις ωστόσο, οι «νυχτερίδες» πέτυχαν το «χρυσό» γκολ που έψαχναν και καταδίκασαν την Εσπανιόλ.

Η Σοσιεδάδ ηττήθηκε με 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως σφράγισε και μαθηματικά την 4η θέση και την παρουσία της στο επόμενο Champions League, καθώς την ίδια ώρα ηττήθηκε και η Βιγιαρεάλ από την Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία έχει ακόμη πολλές ελπίδες για την 7η θέση.

Εύκολο βράδυ πέρασε η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα που νίκησε την Μαγιόρκα με 3-0, παίρνοντας γκολ απ’ το νέο «αίμα» της (2 ο Φάτι, 1 ο Γκάβι), ενώ η υποβιβασμένη Έλτσε έκανε το «μπαμ» της αγωνιστικής, με διπλό στις καθυστερήσεις στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0) χάρις στο γκολ του Μπογιέ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X