Σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζαρίφ από το πλευρό του Αλμέιδα

Σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζαρίφ από το πλευρό του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Αβέβαιο το μέλλον του Ομάρ Ζαρίφ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ο Ομάρ Ζαρίφ.

Ο στενός συνεργάτης του Ματίας Αλμέιδα είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα μέσα στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αποχωρήσει, ενώ και όλοι οι άνθρωποι του Δικέφαλου επιθυμούν να παραμείνει τελικά στην ομάδα. Ωστόσο, ο Ζαρίφ έχει κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία είναι πιθανό να τον αναγκάσουν να φύγει από την Ένωση.

Παράλληλα, εξαιρετική είναι η σχέση που έχει ο Πελάδο με τον Ζαρίφ, με τους δύο άνδρες να έχουν πλέον μία αδελφική φιλία, καθώς δουλεύουν μαζί  από όταν ήταν στη Μπάνφιλντ και από τότε πηγαίνουν παντού ως «ζευγάρι. Έτσι ο 49χρονος τεχνικός δεν θέλει να χάσει έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά και έναν πολύ καλό φίλο και θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα, ωστόσο η οικογένεια μπαίνει πάνω από όλα.

Μία φωτογραφία είναι ο λόγος που έγινε γνωστό το θέμα, καθώς ο φροντιστής της ΑΕΚ, Σπύρος Μαλλιώρας ανέβασε μία φωτογραφία από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ (2-0) την περασμένη Τετάρτη (24/5) στο Πανθεσσαλικό. Συγκεκριμένα, οι δύο τους ποζάρουν με τον τον φροντιστή της ΑΕΚ ο οποίος φοράει μπλουζάκι όπου αναγράφεται το μήνυμα: «Ομάρ θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Ήταν τιμή που δουλέψαμε μαζί σου. Θα μας λείψεις πολύ. Φίλοι για πάντα».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X