Στην Championship υποβιβάστηκαν οι Λέστερ, Λιντς και Σάουθαμπτον

Στην Championship υποβιβάστηκαν οι Λέστερ, Λιντς και Σάουθαμπτον
Photo Credits: INTIME

Στην Championship θα αγωνίζονται του χρόνου οι Λέστερ, Λιντς και Σάουθάμπτον, σώθηκε τελευταία αγωνιστική η Έβερτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Championship θα αγωνίζονται από του χρόνου οι Λέστερ, Λίντς και Σάουθάμπτον σώθηκε τελευταίια αγωνιστική η Έβερτον.

Μπορεί η Λέστερ να κατάφερε να νικήσει στην έδρα της την Γουεστ Χαμ με 2-1 με τα τέρματα των Μπάρνς και Φάες,  αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό για να κρατηθούν οι Αλεπούδες στην Premier League. Καθώς για να γινόταν  αυτό έπρεπε να μην νικήσει η Έβερτον την Μπόρνμουθ.

Τα ζαχαρωτά πήραν την νίκη κόντρα στην αδιάφορη Μπόρνμουθ χάρη στο γκολ του Ντουκουρέ και έσωσαν την κατηγορία την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη η Λιντς ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην Τότεναμ αλλά έχασε με 1-4 χάρη σε τέρμα δύο τέρματα του Κέιν στο 2 και στο 69 και του Πέδρο Πόρο και Λούκας Μόουρα στο 47 και στο 95 αντίστοιχα. Για την Λιντς μείωσε ο Χάρισον στο 67 αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι παραπάνω από το ματς.

Η Άστον Βίλα όμως έριξε εκτός Ευρώπης την Τότεναμ. Οι χωριάτες επικράτησαν της Μπράιτον με 2-1, εξασφάλισαν την 7η θέση που βγάζει στο Conference League, και επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2010-11.

Το γρήγορο γκολ του Ντόουγκλας Λουίζ (8’) έδιωξε από νωρίς το άγχος από το «Βίλα Παρκ», ενώ το 2-0 από τον Γουάτκινς (26’) μετά από την δεύτερη ασίστ του Ράμσεϊ, απλοποίησε ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Μόνο που η Μπράιτον απέδειξε ότι δεν τερμάτισε τυχαία στην 6η θέση. Ο Ουντάβ μείωσε άμεσα σε 2-1 (38’) και στην επανάληψη το ματς έγινε ροκ, με αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες.

Το 2-1 όμως παρέμεινε ως το τέλος και κάπως έτσι η Τότεναμ έμεινε εκτός Ευρώπης!

Αδιάφορα ήταν τα πράγματα στα ψηλά της βαθμολογίας, αφού τα πάντα είχαν ξεκαθαριστεί μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Η πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι, παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου με την Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ με το γκολ του Πίνοκ (85’).

Οσον αφορά τους Κόκκινους Διαβόλους, που είχαν εξασφαλίσει το Champions League, νίκησαν 2-1 με ανατροπή την Φούλαμ με τον Ντε Χέα να πιάνει πέναλτι του Μίτροβιτς. Ο Τετέ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, οι Σάντσο και Φερνάντες για τους γηπεδούχους.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X