Αμβούργο: Μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την άνοδο... αλλά τους το χάλασε η Χάιντενχαϊμ (ΦΩΤΟ)

Αμβούργο: Μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την άνοδο... αλλά τους το χάλασε η Χάιντενχαϊμ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν και στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με το Αμβούργο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Οδύσσεια δεν σταματά για το Αμβούργο!

Το Αμβούργο φτάνει πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει απευθείας άνοδο στην Bundesliga εδώ και 5 χρόνια!

Σήμερα φαινόταν ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο ιστορικός σύλλογος στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας. Για να γινόταν αυτό πραγματικότητα θα έπρεπε να νικήσει σήμερα την Σαντχάουσεν και γκέλα της Χάιντενχαϊμ με την Ρεγκένσμπουργκ.

Τα πράγματα για τους οπαδούς του Αμβούργου πήγαιναν ονειρικά η ομάδα τους κέρδιζε 0-1 στην έδρα της Σαντχάουσεν ενώ η Χάιντενχαϊμ έχανε 2-1 από την Ρέγκενσμπουργκ στο 93! Οι οπαδοί τουυ Αμβούργου πιστεύοντας ότι έφτασε η στιγμή της λύτρωσης μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Bundesliga μάλιστα και ο ίδιος ο εκφωνητής του παιχνιδιού έδωσε συγχαρητήρια στο Αμβούργο για την επιστροφή του στην κορυφαία λίγκα της Γερμανίας.

Αλλά την γιορτή χάλασε η Χάιντενχαϊμ που με δυο γκολ στο 93 και στο 98 πήρε την νίκη κόντρα στην Ρεγκενσμπούργκ και πήρε αυτή την άνοδο για την Bundesliga, αφήνοντας έτσι για ακόμα μια φορά στα κρύα του λουτρού το Αμβούργο.

Βέβαια να πούμε στο σημείο αυτό ότι το Αμβούργο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό  του στην κορυφαία κατηγορία μέσα από μπαράζ κόντρα στην Στουτγκάρδη.

Αμβούργο: Μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την άνοδο... αλλά τους το χάλασε η Χάιντενχαϊμ (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X