Πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία ο Δουβίκας, εκτός Chmapions League ο Άγιαξ

Πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία ο Δουβίκας, εκτός Chmapions League ο Άγιαξ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Δουβίκας με 19 γκολ μοιράστηκε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με τον Τσάβι Σίμονς, ενώ η Αϊντχόφεν άφησε εκτός Champions League τον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυλαία στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με τον Τάσο Δουβίκα να φτάνει σε ένα σημαντικό προσωπικό επίτευγμα. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε ξανά στην νίκη της Ουτρέχτης με την Έμεν (3-2) έφτασε τα 19 τέρματα και ολοκλήρωσε την σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Eredivisie.

Ωστόσο, θα μοιραστεί το βραβείο με τον Τσάβι Σίμονς, αφού ο μεσοεπιθετικός της Αϊντχόφεν σκόραρε δις στην νίκη μέσα στην έδρα της Άλκμααρ (1-2) με το δεύτερο του τέρμα να έρχεται στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Κάπως έτσι, η PSV τερμάτισε στην δεύτερη θέση και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League από τον Άγιαξ, ο οποίος ηττήθηκε από την Τβέντε με 3-1 και έμεινε στην τρίτη θέση, σε μία εντελώς αποτυχημένη σεζόν.

Η Άλκμααρ που τερμάτισε 4η θα παίξει στο Europa League, ενώ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο θα παίξουν στα πλέι-οφ για το Conference League: Τβέντε, Σπάρτα Ρότερνταμ, Ουτρέχτη και Χέρενφεϊν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X