ΑΕΚ: Κάλεσμα στον κόσμο για τον 5ο τελικό στο χάντμπολ - «Αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουμε μαζί»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο να γεμίσει την Τετάρτη την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον 5ο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» και σε αυτή την «μάχη» περιμένει την στήριξη του κόσμου της.

Η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση της έκανε κάλεσμα στον κόσμο ενημερώνοντας παράλληλα και για την διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του 5ου Τελικού της Handball Premier που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31/05 στις 19:15 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.

Εισιτήρια (τιμή: 10 ευρώ) θα διατίθενται την Δευτέρα (29/05) και την Τρίτη (30/05) από τα Γραφεία του Συλλόγου (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια, ώρες 11:00-16:00), καθώς και την ημέρα του αγώνα, έξω από την είσοδο του «Γ. Κασιμάτης», μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Δικαίωμα εισόδου έχουν φυσικά και οι κάτοχοι διαρκείας. Η είσοδος στο «Γ. Κασιμάτης» θα γίνεται αυστηρά και μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου και αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και κατόπιν ελέγχου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι παίκτες του Αλέξη Αλβανού ετοιμάζονται για την 5η και τελευταία μάχη και σε θέλουν στο πλευρό τους!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο, θα πρέπει να στηρίξουν με τη φωνή τους και ΜΟΝΟ τους παίκτες μας! ΜΗΝ απαντήσετε στις δεδομένες προκλήσεις των φιλοξενούμενων.

Αυτό το Πρωτάθλημα θα το πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X