Κύπελλο Ήρας τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Κύπελλο Ήρας τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Τρία ΣΚΟΡ και ώρα εκκίνησης στις 16:00

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάχη γένους θηλυκού αναμένεται στο Κύπελλο Ήρας τη Δευτέρα στο Markopoulo Park. Το πρόγραμμα της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης περιλαμβάνει συνολικά πέντε ελληνικές ιπποδρομίες που θα εκκινήσουν στις 16:00 και δύο κούρσες από τη Ν.Αφρική με ώρα έναρξης στις 15:15.

Δέκα ίπποι θα αγωνιστούν στην 3η ελληνική ιπποδρομία

Στην 3η ελληνική ιπποδρομία 10 ίπποι θα παλέψουν για τη νίκη στην κούρσα που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.200 μέτρων.

Στο πρόραμμα ξεχωρίζει η 4η ιπποδρομία, το Κύπελλο Ήρας, με τη συμμετοχή 7 κορυφαίων φοράδων. Στο start των 1.400 μέτρων θα πάρουν θέση οι: ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ (USA), ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ (GB), ΟΛ ΓΚΟΟΥ (GB), ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR), ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ (GER), ΝΤΙΣΠΙΟΥΤΕΝΤ (GB) και η ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE).

Η συγκέντρωση ολοκληρώνεται με μια δυνατή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.575 μέτρων και με τη συμμετοχή 7 ίππων.

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρονται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως την 3η , ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 2η ως την 7η  ιπποδρομία.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X