Οι οπαδοί της Παρτιζάν συγκέντρωσαν 1,6 εκ. ευρώ για τα χρέη της ομάδας!

Οι οπαδοί της Παρτιζάν συγκέντρωσαν 1,6 εκ. ευρώ για τα χρέη της ομάδας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονιστική υποστήριξη από τους οπαδούς της Παρτιζάν, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου.

Οι ιθύνοντες της Παρτιζάν ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα τον περασμένο Απρίλιο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Οι φίλοι της Παρτιζάν ανταποκρίθηκαν άμεσα και μέσω του «WE HAVE ONE PARTISAN», συγκέντρωσαν 196.358.862 σερβικά δηνάρια ποσό που ανέρχεται σε περίπου 1.674.000 ευρώ!

«Ολοκληρώθηκε η καμπάνια συγκέντρωσης κεφαλαίων για τη ρύθμιση της φορολογικής οφειλής! Πρώτα απ ‘όλα, ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ξεκίνησαν τη δράση και άρχισαν μια ακόμα ιστορία για την αδιάσπαστη αγάπη μεταξύ αυτών που αγωνίζονται για το μαύρο και το άσπρο στο γήπεδο και στις εξέδρες», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση η Παρτιζάν.

Με την έναρξη της πρωτοβουλίας, η Παρτιζάν ανακοίνωσε ότι τα ονόματα των 1.992 μεγαλύτερων δωρητών θα μείνουν χαραγμένα στη Stark Arena, όπου οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν τους αγώνες τους ως οικοδεσπότες την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσαν οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου, κάθε άτομο που δωρίζει περισσότερα από 3.000 δηνάρια θα λάβει δωρεάν ένα μπλουζάκι με τυπωμένες υπογραφές των παικτών και του προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως δώρο, καθώς και μια δωρεάν κάρτα μέλους στην κατηγορία Standard.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X