«Ο Σάμαρης δεν θα μείνει στη Ρίο Αβε, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα»

«Ο Σάμαρης δεν θα μείνει στη Ρίο Αβε, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν συνεχίζει στη Ρίο Άβε και επιστρέφει Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Πορτογαλία μετέδωσαν πως ο Ανδρέας Σάμαρης εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, ύστερα από εννέα εκτός των συνόρων χρόνια.

Ελεύθερος από τη Ρίο Αβε θα μείνει ο Ανδρέας Σάμαρης στο φινάλε της σεζόν και ο 34χρονος μέσος μετρά φέτος 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της. Οπως μετέδωσαν ορισμένα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Ελληνας χαφ ενημέρωσε ήδη τη διοίκηση του συλλόγου πως δεν θα συνεχίσει στο club, καθώς θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας, να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και ύστερα να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ετσι σύμφωνα με τους Πορτογάλους ενδέχεται να επαναπατριστεί επαγγελματικά ύστερα από εννέα εκτός των συνόρων σεζόν, αφού έφυγε το 2014 από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Μπενφίκα, εκεί κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο λιγκ καπ, ένα κύπελλο και ακόμη ένα σούπερ καπ, συνέχισε στη Φορτούνα Σιτάρντ και από το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε ξανά στην Ιβηρική για τη Ρίο Αβε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X