Η ΑΕΚ υπέβαλλε ένσταση για παράβαση κανονισμού - Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος του 4ου τελικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ υπέβαλε ένσταση για παράβαση των κανονισμών στον 4ο τελικό της Handball Premier με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Η ένσταση της ΑΕΚ
«Υποβάλλουμε ένσταση για σοβαρή παράβαση των κανονισμών σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 4 και συγκεκριμένα στο 50:15 και ενώ η μπάλα ήταν εντός αγώνα με κατοχή Ολυμπιακού, ο παρατηρητής του αγώνα κ. Μίγκας διέκοψε τον αγώνα, διέκοψε το χρόνο για να δοθεί παρατήρηση (κάρτα) στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αν και σύμφωνα με τους κανονισμούς η μπάλα έπρεπε να αλλάξει κατοχή και να δοθεί στην ΑΕΚ, αυτό δεν εναρμονίστηκε και η μπάλα παρέμεινε στην κατοχή του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα η ομάδα μας να στερηθεί με επίθεση και πιθανότατα με επίτευξη ενός γκολ».

Παρατηρήσεις Διαιτητών
-Στο 31:15 διακόψαμε για πρώτη φορά τον αγώνα και έγινε σχετική σύσταση από το μικρόφωνο για φτύσιμο από την εξέδρα.
-Στο 45:51 διακόψαμε για δεύτερη φορά τον αγώνα και έγινε επίσης σχετική σύσταση από το μικρόφωνο για φτύσιμο από την εξέδρα.
-Μετά το τέλος του αγώνα φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ρίξανε μπουκάλια νερού εντός του αγωνιστικού χώρου προς τους παίκτες της ΑΕΚ, χωρίς να πετύχουν κάποιον.
-Μετά τη λήξη του αγώνα επίσης ήρθε και χτύπησε έντονα το χέρι στο τραπέζι φωνάζοντας θα υποβάλλουμε ένσταση ο παράγοντας- μέλος της ΑΕΚ κ. Παπασταμάτης.

Παρατηρήσεις Παρατηρητή
«Ως προς την ένσταση της ΑΕΚ ο παρατηρητής σφύριξε επανειλημμένος για να διακοπεί το παιχνίδι, ώστε να δοθεί ποινή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το πρώτο σφύριγμα για τη διακοπή του αγώνα έγινε όταν η μπάλα ήταν εκτός παιδειάς. Ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος για αλλαγή κατοχής».
Ακολουθεί έκθεση».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X