ΑΕΚ: Φρικτά παράπονα για διαιτησία - Επίθεση με μπουκάλια στους παίκτες της μετά το τέλος του αγώνα

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία αλλά και από τις συνθήκες στο κλειστό της Ηλιούπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να κάνει από σήμερα το 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη έχοντας σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ «βράζουν» κυριολεκτικά για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα η οποία και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Με το σκορ στο 26-25 και ενώ έμενε 1′ για το φινάλε, οι διαιτητές καταλόγισαν πέναλτι σε επαφή του Παπαδιονυσίου με τον Καραμπουρνιώτη. Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μόνη απόφαση των δύο διαιτητών που ήταν λανθασμένη, καθώς σε πολλές αποφάσεις τους οι διαιτητές έκριναν λάθος, μη καταλογίζοντας πεντακάθαρα φάουλ υπέρ της «Ένωσης», δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες αιφνιδιασμού για την αντίπαλη ομάδα, με αποκορύφωμα δύο εξόφθαλμα πέναλτι πάνω σε Μαντάλινιτς και Ηλιόπουλο στο β’ ημίχρονο.

Για ακόμα μία φορά, παράλληλα, η ομάδα της ΑΕΚ έγινε μάρτυρας βίαιης επίθεσης από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Με την κόρνα της λήξης, εκτοξεύθηκαν δεκάδες μπουκάλια κατά των παικτών της ομάδας μας, προκαλώντας έτσι σοβαρό εκνευρισμό σε όλους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X