Το σηκώνει μπροστά στον κόσμο της -Η ΑΕΚ έχασε (27-25) από τον Ολυμπιακό έχοντας φρικτά παράπονα από την διαιτησία και ο τίτλος θα κριθεί στον 5ο τελικό!

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η διαιτησία δεν της επέτρεψε να φύγει νικήτρια από την Ηλιούπολη και πλέον ο τίτλος θα κριθεί στον 5ο τελικό στο «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τεράστια ευκαιρία να σηκώσει από σήμερα την κούπα έχασε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία γνώρισε την ήττα με 27-25 από τον Ολυμπιακό στον 40 τελικό των πλέι οφ της Handball Premier.

Η «Ένωση» δεν μπόρεσε να κάνει το 3-1 που θα την έστεφε Πρωταθλήτρια Ελλάδος και πλέον καλείται να τα δώσει όλα μπροστά στον κόσμο της στον 5ο και τελευταίο τελικό που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο «Γ. Κασιμάτης». Η ΑΕΚ έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία η οποία με τα σφυρίγματα της σε κρίσιμα σημεία έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων και της στέρησε την δυνατότητα να φύγει από σήμερα νικήτρια αλλά και πρωταθλήτρια από την Ηλιούπολη.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιζε κατά διαστήματα καλό χάντμπολ ωστόσο αυτή την φορά δεν πήρε πολλές βοήθειες από τον τερματοφύλακα της με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Η «Ένωση» ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τικ με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 3-1. Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν και πάλι δίχτυα με τους Ηλιόπουλο και Παπαδιονυσίου να ισοφαρίζουν σε 3-3. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού έδειχνε να έχει τις λύσεις στην επίθεση ωστόσο αμυντικά δεν μπόρεσε να περιορίσει ιδιαίτερα τους γηπεδούχους. Ο Αραμπατζής με δύο πολύ όμορφα τέρματα μείωσε σε 7-6 ενώ και ο Μαντάλινιτς με φοβερό γκολ έκανε το 11-10. Στην επόμενη φάση η ΑΕΚ ισοφάρισε μετά από ώρα σε 11-1 με τον Λέμος ωστόσο κάπου εκεί αποσυντονίστηκε. Με χαμένες επιθέσεις αλλά και κενά στην άμυνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει ξανά την «ψαλίδα» και να πάει στα αποδυτήρια μπροστά με 16-12 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά.

«Άγγιξε» την ανατροπή

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και να αποκτήσει ξανά επαφή με το σκορ.  Ο Άρσιτς πέρασε κάτω από τα δοκάρια και με τις τέσσερις πολύτιμες επεμβάσεις του στο πρώτο δεκάλεπτο έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να μειώσει την διαφορά. Με γκολ από τους Ηλιόπουλο, Μαντάλινιτς, Αραμπατζή και Αλμέιδα έφερε την διαφορά στο 19-17. Η αντίδραση της ΑΕΚ δεν είχε ανάλογη συνέχεια καθώς έμεινε έξι λεπτά χωρίς γκολ με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 4-0 σερί ανεβάζοντας την διαφορά σε 23-17 στο 46′.  Η ΑΕΚ απάντησε στο σερί του Ολυμπιακού με τον ίδιο τρόπο. Βελτίωσε την άμυνα της και με τέσσερα σημαντικά γκολ μείωσε ξανά την διαφορά στα δύο γκολ (24-22) ενώ το διάστημα αυτό έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ μείωσε στο ένα γκολ με τον Αραμπατζή (24-23) είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά αλλά οι επεμβάσεις του Μπάουερ κράτησαν τον Ολυμπιακό μπροστά και στην αντεπίθεση έγινε το 25-23. Στα τελευταία δύο λεπτά η «Ένωση» προσπάθησε και πάλι να αντιδράσει μείωσε σε 26-25 με τον Τσέπιτς αλλά ο Ολυμπιακός με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 27-25 ενώ και η ΑΕΚ έχασε πέναλτι στο τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Νιοκάς 5, Καραμπουρνιώτης 3, Παπαβασίλης 4, Κανδύλας, Μπάγιος 1, Παπαδόπουλος 4, Δομπρής 2, Mπουρζέ, Πασσιάς, Μοντόρο 3, Σλαβούλιτσα, Οστρούτσκο 4, Γκράτζαν 1, Μιχαηλίδης, Μπάουερ.

ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 5, Τικ 1, Ζίβκοβιτς, Μαντάλινιτς 4, Νικολαϊδης, Τσέπιτς 1, Αλμέιδα 2, Ηλιόπουλος 5, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης, Άρσιτς, Σόκολιτς, Ρογκούλσκι 2, Λέμος 2, Κεδέρης 2.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X