Η ΑΕΚ είπε «όχι» σε πρόταση 15 εκατ.ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία!

Η ΑΕΚ είπε «όχι» σε πρόταση 15 εκατ.ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Αρνητική απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία και το μήνυμα που πήρε η αγορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε αρνητικά σήμερα σε πρόταση 15 εκατ. ευρώ για Λιβάι Γκαρσία!

Ο σέντερ φορ από το Τρινιντάντ Τομπάγκο έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων στην Ευρώπη όπως σας έχουμε πληροφορήσει τις προηγούμενες μέρες, με την ΑΕΚ να έχει αποφασίσει να ορίσει την τιμή του πολύ ψηλά.

Αυτό φάνηκε και σήμερα όπου στα γραφεία της «κιτρινόμαυτης» ΠΑΕ έφτασε πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ την οποία η ΑΕΚ απέρριψε. Και ουσιαστικά έστειλε το μήνυμα στην αγορά ότι το ποσό πώλησης του πλησιάζει τα 20 εκατ.ευρώ, την ώρα που η Ένωση θέλει να του ανανεώσει και το συμβόλαιο το οποίο εκπνέει το 2025.

Ο 26χρονος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν και μάλιστα ως 9άρι, καθώς σε 37 ματς με τους «κιτρινόμαυρους» σημείωσε 18 γκολ και έδωσε έξι ασίστ!

Η ΑΕΚ είπε «όχι» σε πρόταση 15 εκατ.ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία!

Τι παίρνει η ΑΕΚ και η Μπεϊτάρ σε deal για τον Γκαρσία

Μάλιστα σύμφωνα με το deal που έγινε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 όταν και τον απέκτησαν, σε ενδεχόμενη παραχώρησή του παίκτη το 60% των χρημάτων θα πήγαινε στην ΑΕΚ και το υπόλοιπο 40% στους Ισραηλινούς, εκτός όμως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που κόστισε τότε στην Ενωση. Δηλαδή αν γίνονταν αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση οι πρωταθλητές Ελλάδος θα λάμβαναν 10 εκατομμύρια ευρώ (2.500.000 +7.500.000 που αντιστοιχούν στο 60% των 12.500.000 αφού θα αφαιρούνταν τα 2.500.000) και η Μπεϊτάρ 5 εκατ.ευρώ.

Προφανώς η ΑΕΚ θέλει μία τιμή κοντά στα 20 εκατ.ευρώ, ενώ να θυμίσουμε ότι προ ημερών η ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στα 10 εκατ.ευρώ που είχε προτείνει η Μονπελιέ.

Δεδομένα λοιπόν θα είναι θερμό καλοκαίρι για τον Λιβάι Γκαρσία, με την ΑΕΚ να έχει το πάνω χέρι, ενώ εκτιμάται ότι η τιμή του μετά τα ευρωπαϊκά προκριματικά θα είναι μεγαλύτερη, εφόσον τα πάει καλά και ο ίδιος και η ομάδα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X