ΑΕΚ: Βγήκε και γίνεται ανάρπαστη η φανέλα του νταμπλ - «Αρχηγός της αγέλης, Ματίας Αλμέιδα», γράφει! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Βγήκε και γίνεται ανάρπαστη η φανέλα του νταμπλ - «Αρχηγός της αγέλης, Ματίας Αλμέιδα», γράφει! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την φανέλα που έφτιαξε η ΑΕΚ για το νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέτος δείχνει πως έχει ανέβει μερικά σκαλοπάτια αναφορικά με τα προϊόντα που διαθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα της. Φυσικά σε αυτό βοήθησε και το νέο γήπεδο και η μπουτίκ που στεγάζει η οποία πλημμυρίζει από κόσμο πριν από κάθε αγώνα της Ένωσης.

Πρέπει να είναι κάποιος αρκετά υπομονετικός για να περιμένει και να μπει στην μπουτίκ της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» πριν από αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα προϊόντα που έχει είναι αρκετά και διαφορετικά μεταξύ τους. Σε αυτά βοηθά και η εταιρεία ένδυσης που ντύνει πλέον τον σύλλογο και προσφέρει αρκετές ποιοτικές λύσεις.

Η φανέλα για το πρωτάθλημα και το νταμπλ

Πριν το ματς με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια σχεδόν όλος ο κόσμος πήρε την μαύρη μπλούζα που έγραψε «Champions 2023», ενώ μετά το παιχνίδι η μπουτίκ γέμισε ξανά, αυτή τη φορά για την κίτρινη φανέλα -που έχει δημιουργηθεί από την τρίτη εμφάνιση της ΑΕΚ- που φορούσαν οι παίκτες στη φιέστα και γράψει «Champions» και πίσω έχει όλα τα ονόματα του ρόστερ. Αυτή έγινε επίσης ανάρπαστη καθώς ο κόσμος έμπαινε κατά δεκάδες στη μπουτίκ ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα.

Τώρα ήρθε η νέα συλλεκτική μπλούζα που έβγαλε η ΑΕΚ για το νταμπλ την οποία φορούσαν οι παίκτες της μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Αρκετά διαφορετική από την κίτρινη, έχει μπροστά τις δύο κούπες που πήρε η Ένωσης και γράφει «Double Winner 2023», ενώ πίσω εκτός από όλα τα ονόματα, πριν αυτό του Ματίας Αλμέιδα, αντί για «Coach», γράφει «Leader of the Pack», δηλαδή «αρχηγός της αγέλης».

Δείτε:

ΑΕΚ: Βγήκε και γίνεται ανάρπαστη η φανέλα του νταμπλ - «Αρχηγός της αγέλης, Ματίας Αλμέιδα», γράφει! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Βγήκε και γίνεται ανάρπαστη η φανέλα του νταμπλ - «Αρχηγός της αγέλης, Ματίας Αλμέιδα», γράφει! (ΦΩΤΟ)

Μπείτε ΕΔΩ για να την προμηθευτείτε

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X