Το μεγαλείο της ΑΕΚ: Έκαναν pasillo στον ΠΑΟΚ μετά τον τελικό - Οι παίκτες φώναζαν να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί (VIDEO)

Το μεγαλείο της ΑΕΚ: Έκαναν pasillo στον ΠΑΟΚ μετά τον τελικό - Οι παίκτες φώναζαν να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν και δίδαξαν ήθος στον ΠΑΟΚ που είχε φερθεί με άθλιο τρόπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το Σάββατο πήρε πίσω αυτό που άξιζε. Με μια μαγική εμφάνιση «ξόρκισε» την κατάρα που την περικύκλωνε στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα το έκανε στο γήπεδο από το οποίο ξεκίνησαν όλα το 2017. Εκεί που ο οφσάιντ Ενρίκε στέρησε το Κύπελλο από την ΑΕΚ, οι μάγκες του Ματίας Αλμέιδα το κατέκτησαν νικώντας 2-0 ενώ έπαιξαν όλο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο.

Η χαρά της νίκης, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε αυτή, αλλά και εξαιτίας του νταμπλ ήταν τεράστια και η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης το γιόρτασε όπως έπρεπε, αλλά… με σεβασμό στον αντίπαλο. Έναν σεβασμό που ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε ποτέ και σε καμία επισκεψή του στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πρέσβευε ποτέ καμία αγωνιστική αξία και με κάθε ευκαιρία φρόντιζαν να συμπεριφέρονται εξευτελιστικά. Όπως στον τελευταίο τελικό απέναντι στην Ένωση στο ΟΑΚΑ που πανηγύριζαν την ώρα που οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιρναν τα μετάλλιά τους.

Οι παίκτες του Δικεφάλου δεν έμειναν απλά στα «συγχαρητήρια» στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά έστησαν pasillo για να χειροκροτήσουν έναν-έναν όσους πήγαιναν να παραλάβουν το μετάλλιό του. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή κάποιους από τους λίγους που βρίσκονταν το γήπεδο φώναξαν κάποια συνθήματα, κυρίως «ΑΕΚ ολέ» και όλοι οι παίκτες τους έκαναν νόημα να σταματήσουν, από σεβασμό!

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴏʀɪɢɪɴᴀʟ ʏᴇʟʟᴏᴡ & ʙʟᴀᴄᴋ ᴘᴏᴡᴇʀ (@original21ultras)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X