Ο Βιλντόζα βγαίνει με την «πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της χώρας» (ΦΩΤΟ)

Ο Βιλντόζα βγαίνει με την «πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της χώρας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα σερβικά ΜΜΕ… βουίζουν και θέλουν τον Λούκα Βιλντόζα να βγαίνει με την Μιλίτσα Τάσιτς, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της χώρας».

Ο Αργεντινός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα είχε μιλήσει πρόσφατα για τις δυσκολίες που πέρασε μέσα στη σεζόν, «φωτογραφίζοντας» όσα είχαν συμβεί με τον χωρισμό του και είχε τονίσει πως όλα αυτά τα έχει αφήσει πλέον πίσω του.

Μάλιστα, οι Σέρβοι κάνουν λόγο για… νέα σελίδα στη ζωή του άλλοτε παίκτη της Μπασκόνια, τον οποίον συνδέουν με την Τάσιτς. Πρόκειται για μια 24χρονη βολεϊμπολίστρια, που αγωνίστηκε αυτή τη σεζόν στη Ρουμανία και στην Σερβία την έχουν χαρακτηρίσει ως την «πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της χώρας».

Δείτε εικόνες:

Ο Βιλντόζα βγαίνει με την «πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της χώρας» (ΦΩΤΟ) Ο Βιλντόζα βγαίνει με την «πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της χώρας» (ΦΩΤΟ) Ο Βιλντόζα βγαίνει με την «πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της χώρας» (ΦΩΤΟ) Ο Βιλντόζα βγαίνει με την «πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της χώρας» (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X