Ο Γιαννάκης έφυγε νικητής από το Πανθεσσαλικό: «Πήρα 2 φανέλες της ΑΕΚ, σήκωσα και το Κύπελλο!»

Ο Γιαννάκης έφυγε νικητής από το Πανθεσσαλικό: «Πήρα 2 φανέλες της ΑΕΚ, σήκωσα και το Κύπελλο!»
Photo Credits: INTIME

Ο μικρός Γιαννάκης πήρε μέρος στους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ με το 2-0 επί του ΠΑΟΚ έφερε το πρώτο νταμπλ για την Ένωση μετά από 45 χρόνια (1978) και οι εικόνες με τους πανηγυρισμούς του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών του θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό των φίλων της ομάδας που πανηγύρισαν έξαλλα την κούπα!

Πέρα όμως από αυτές τις μαγικές εικόνες, υπάρχει μία ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο συγκλονιστική. Αυτή του μικρού Γιαννάκη, του νεαρού φίλου του ΠΑΟΚ που βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά για να βγάλει φωτογραφίες μαζί με τα ινδάλματά του αλλά και ο οποίος πρωταγωνίστησε επίσης στους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ.

Κάτι που ευχαριστήθηκε με την ψυχή του, με τον πιτσιρικά να ενώνει ουσιαστικά τις δύο ομάδες και να αναφέρεται στο όνειρο που έζησε μέσα από δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (25/05) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5».

«Ήταν όνειρο ζωής να πάω σε έναν τελικό Κυπέλλου. Πήρα τη φανέλα του Κωνσταντέλια, είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και όταν πήγα δίπλα του για να πάρω τη φανέλα του έτρεμα, φοβερή εμπειρία, χάρηκα πάρα πολύ. Έφυγα ευχαριστημένος από το γήπεδο γιατί πήρα ακριβώς αυτά που ήθελα.

Πήρα και δύο φανέλες της ΑΕΚ για τον αδερφό μου, μετά μίλησα με βιντεοκλήση μαζί του και πετούσε από τη χαρά του. Εγώ με τον πατέρα μου χθες φύγαμε νικητές από το γήπεδο, διότι πριν την έναρξη του αγώνα σηκώσαμε το Κύπελλο.

Είμαι και από τη μεριά των δύο δικεφάλων, γιατί η μισή οικογένειά μου είναι ΑΕΚ και η υπόλοιπη ΠΑΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον πατέρα του Γιαννάκη να συμπληρώνει:

«Ο Γιάννης είναι η δύναμη, ότι βάζει στο μυαλό του το καταφέρνει. Έβαλε στο μυαλό του να πάει σε έναν τελικό και το κατάφερε. Με έκανε και εμένα ΠΑΟΚ, γιατί εγώ δεν ασχολούμουν με το ποδόσφαιρο προηγουμένως. Ο νονός του Γιάννη είναι παλιός αθλητής του ΠΑΟΚ, στην πάλη, και από αυτόν έγινε ΠΑΟΚτσής.

Ήμασταν στην κερκίδα του ΠΑΟΚ, με τον γιούς του Σαββίδη. Τον είχαν στα ώπα-ώπα τον Γιάννη. Ήταν η πρώτη φορά που ζήσαμε τέτοια εμπειρία. Ο κ. Σπανός και ο κ. Αγγέλου έκαναν ό,τι έπρεπε για να βρεθεί ο Γιάννης στο γήπεδο.

Ο αδερφός του Γιάννη είναι ΑΕΚ και του ζήτησε αν μπορεί να του φέρει μια φανέλα, οπότε έτσι προέκυψε και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες της ΑΕΚ. Περάσαμε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και βγάλαμε φωτογραφίες με όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ και μετά μου ζήτησε να πάμε να πάρουμε μια φανέλα από τους παίκτες της ΑΕΚ για τον αδερφό του.

Παρότι ο Γιάννης ήταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όλη η ομάδα της ΑΕΚ τον “αγκάλιασε” και του έδωσαν και φανέλες για το αδερφό του. Δεν μπορώ να περιγράψω όλες αυτές τις εικόνες που ζήσαμε χθες. Είδε ότι είναι αποδεκτός από όλο τον κόσμο, ασχέτως που φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήταν συγκλονιστικά όλα όσα ζήσαμε χθες».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X