Σε διακοπές από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ, επιστρέφουν ακριβώς σ' έναν μήνα στα Σπάτα

Σε διακοπές από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ, επιστρέφουν ακριβώς σ' έναν μήνα στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν για διακοπές κατευθείαν μετά τον τελικό του Βόλου και έδωσαν ραντεβού σε ένα μήνα στα Σπάτα για την προετοιμασία της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και τώρα ήρθε η ώρα για ξεκούραση!

Η Ένωση στην επιστροφή της στις ρίζες της στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια κατακτά πανάξια το ντάμπλ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκανε μια φανταστική χρονιά, ήταν η καλύτερη ομάδα από όλους, νίκησε τους πάντες και κατέκτησε τα πάντα. Σε μια σεζόν που είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, την διακοπή του Μουντιάλ, και το απαιτητικό πρόγραμμα των πλέι οφ με τα συνεχόμενα ματς και τώρα ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε ενημερώσει ήδη τους ποδοσφαιριστές του, πως είναι ελεύθεροι να φύγουν για την καλοκαιρινή τους άδεια, ακόμα και μετά την λήξη του τελικού στον Βόλο. Γι αυτό και κάποιοι από τους παίκτες έφυγαν για διακοπές κατευθείαν από τον… Βόλο. Σίγουρα πάντως όλοι οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την άδεια τους, αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Έτσι και αλλιώς οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης δεν έχουν και άπλετο χρόνο για ξεκούραση και ιδιαίτερα οι διεθνής. Το ραντεβού πάντως για να ξεκινήσει η δουλειά και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, είναι στις 26 του Ιούνη. Για να περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις και από τα εργομετρικά. Και κατόπιν θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν και μάλιστα εκτός Ελλάδας και πιθανότατα στην Ολλανδία.

Άλλωστε όπως έκανε γνωστο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου η ομάδα δεν εφησυχάζεται και βάζει πλώρη για τον επόμενο στόχο που είναι οι όμιλοι του Champions League!

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X