Μένει στη Φέγενορντ ο Άρνε Σλοτ

Μένει στη Φέγενορντ ο Άρνε Σλοτ
Photo Credits: INTIME

Δεν πηγαίνει στην Τότεναμ τελικα ο Σλοτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να φερόταν ως ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, η οποία αναζητά τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε, ωστόσο ο Άρνε Σλοτ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη στον πάγκο της Φέγενορντ, όπως αναφέρουν σήμερα τα ολλανδικά ΜΜΕ.

Την τρέχουσα σεζόν ο 44χρονος τεχνικός οδήγησε την ομάδα από το Ρότερνταμ στην κατάκτηση του τίτλου στην Eredivisie και, μετά από συζητήσεις που είχε αυτή την εβδομάδα με τη διοίκηση της Φέγενορντ, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο σύλλογο.

«Έχω ακούσει πολλά για το ενδιαφέρον που έχουν άλλοι σύλλογοι για μένα» δήλωσε ο Σλοτ στην ολλανδική εφημερίδα “Algemeen Dagblad” και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την εκτίμηση, αλλά η επιθυμία μου είναι να μείνω στη Φέγενορντ και να συνεχίσω να “χτίζω” πάνω στις βάσεις που τέθηκαν στη διάρκεια των τελευταίων δύο σεζόν. Δεν υπάρχουν εν εξελίξει συζητήσεις για μεταγραφές και δεν έχουν γίνει. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν στη Φέγενορντ».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X