Μπερνάρντο Σίλβα: «Πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι έχει καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν»

Μπερνάρντο Σίλβα: «Πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι έχει καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν»
Photo Credits: INTIME

«Στόχο» της Παρί φέρεται να αποτελεί ο Μπερνάρντο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χρονιά για την Παρί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη και έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας σχεδιάζουν από τώρα την επόμενη μέρα ρίχνοντας το βάρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό με πρώτο στόχο, σύμφωνα με τον Ματέο Μορέτο, να αποτελεί ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο έγκριτος δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο μεταγραφικό τους στόχο για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, τόσο οι «πολίτες», όσο και ο ίδιος ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να δώσουν την απάντησή τους πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, όντας απολύτως συγκεντρωμένοι στον επερχόμενο τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ.

Ο 28χρονος εντάχθηκε στη Σίτι το καλοκαίρι του 2017, όταν άφησε τη Μονακό για 50 εκατ. ευρώ, ενώ έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 304 εμφανίσεις με 55 γκολ και 58 ασίστ, ενώ έχει στεφθεί 5 φορές πρωταθλητής, έχει κατακτήσει μία φορά το FA Cup και 4 φορές το αγγλικό League Cup!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X