ΑΕΚ: Αποθέωση για Μουκουντί στο Καμερούν

ΑΕΚ: Αποθέωση για Μουκουντί στο Καμερούν
Photo Credits: INTIME

Μέλι στάζουν στο Καμερούν για τον Άρολντ Μουκουντί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρολντ Μουκουντί διέπρεψε στην φετινή σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ!

Ο Καμερουνέζος στόπερ βρέθηκε από το ναδίρ του υποβιβασμού με την Σεντ Ετιέν στο ναδίρ της κατάκτησης του ντάμπλ με την ΑΕΚ στην Ελλάδα και μέσα της πατρίδας του τον αποθεώνουν, ενώ επισημαίνουν ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ξανά στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα το αφιέρωμα στην ιστοσελίδα actu cameroun.com επισημαίνει ότι ο Μουκουντί φέτος ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της άμυνας της ΑΕΚ και αναφέρει ότι με το γκολ που πέτυχε στον τελικό κυπέλλου αλλά και με την συνολική του εμφάνιση στον τελικό ήταν αδιαμφισβήτητα ο παίκτης του αγώνα.

«Από τότε που έφυγε από την Σεντ Ετιέν έκανε νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Με την φανέλα  της ΑΕΚ ο Μουκουντί έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια και έχει πετύχει και τρία γκολ. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας της ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις αυτές η επιστροφή του στο ρόστερ της εθνικής ομάδας του Καμερούν είναι πολύ πιθανή»

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X