Παρί: Περιμένει Μπάγερν για να «κλειδώσει» την απόκτηση του Ερναντέζ

Παρί: Περιμένει Μπάγερν για να «κλειδώσει» την απόκτηση του Ερναντέζ
Photo Credits: INTIME

Η Παρί τα βρήκε με τον Λούκας Ερναντέζ και εκκρεμεί το «ναι» της Μπάγερν για να τον κάνει δικό της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στον 27χρονο αριστερό μπακ Λούκας Ερναντέζ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν που σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή και θα ξεκινήσει διαδικασίες συζήτησης με την Μπάγερν Μονάχου για το ποσό της μεταγραφής.

Για την περίπτωση του Γάλλου διεθνή άσου οι Παριζιάνοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2024 και κατάφεραν να τον πείσουν να επαναπατριστεί.

Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν στα οικονομικά με τους Βαυαρούς που σίγουρα θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, ώστε να μην χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι και να καρπωθούν έστω ένα μικρότερο ποσό.

Ο Ερναντέζ ταλαιπωρείται από ρήξη χιαστού που τον έχει κρατήσει εκτός γηπέδων έξι ολόκληρους μήνες με την τελευταία του συμμετοχή με την Μπάγερν να καταγράφεται στις 12 Νοεμβρίου του 2022 κόντρα στην Σάλκε.

Όμως εκτιμάται πως θα είναι πανέτοιμος από τη νέα σεζόν. Μέχρι να τραυματιστεί είχε προλάβει να καταγράψει φέτος 11 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X